Toy Library

I wish we have one just like this in Malaysia, or Penang exactly. (Ker memang dah ada tapi I x taw?) 




not in malaysia. =( 



It's just like a normal library, one can borrow a book and must return it to the library within 2 weeks. Parents can save money sebab tak payah membeli macam2 toys yang the price nowadays agak la mahal, lagi kalau dah beli and baby x suka. Besides, boleh jimat ruang di rumah macam-the unused toys sekarang berselerak di rumah. Haha. 

Sekian, Kamsahamida~

7 doll(s) whispering:

nurul huda jumri said...
March 9, 2012 at 3:41 PM

cni tkde Toy Library la eppa..yg ade cuma Toy Museum je..hihihi

Anonymous said...
March 9, 2012 at 4:05 PM

tgk kat sini, boleh sewa toy. http://rentatoys.com/01_BabyToy6.html

PurPLe LaDy AiFA said...
March 9, 2012 at 4:27 PM

wow, thanks anonymous!!! dah la kat simpang ampat je.. tq!!!

Anonymous said...
March 9, 2012 at 4:56 PM

haah..eppa..tp dia xbg kita g tgk kedai dia, hygene purpose(polisi lama, xtau kot skrg dah tukaq polisi)..tp brg2 dia mmg good quality la..

Anonymous said...
March 22, 2012 at 2:48 PM

hi i aifa kedai macam ni ada jugak kat penang. cer search rentatoys.com.my

Anonymous said...
March 22, 2012 at 2:49 PM

Toy library ni ada kat penang jugak cer search RENTATOYS.com

Fun said...
August 18, 2012 at 9:34 PM

ada juga http://www.c2baby.com di KL. Tapi ada pos untuk seluruh Semenanjung Malaysia.