Sorry for the idle. I've so much to tell tapi tak de masa lak nak menaipnye. This week will be my last week working before 2 months maternity leaves. Tak sabarrr nak cuti! 

By the way, during my 36 weeks check up, baby dah pusing kepala ke bawah. Alhamdulillah, and thanks to you guys yang bagi tips bagai. Tq2! So entering the 37 weeks now, let see what will happen at the check up later. Tak tahu pulak kalau kepala baby dah engage ke belum, and i want to know her weight supaya ready mentally and physically untuk berjuang di labor room nanti. 

About puasa. I don't have any problem untuk berpuasa even i'm at my third trimester and menunggu hari. Heartburn, dahaga terlampau pun ada, but still boleh tahan lagi.  However, sejak Ramadhan 20 haritu, MIL and husband dah larang berpuasa sebab takut tak de energy untuk menge-push bila tiba saat labor tu. I ikutkan saje sebab ada betulnya. Lagipun time puasa aritu baby kurang bergerak and doktor tengok pun risau. Demi baby, terpaksa la tinggalkan puasa and bayar fidyah nanti. 

Oh ye, my friend yang skali due dengan I pun dh bersalin. She shared her experience and I pun cuak la jugak dengar. haha. That's all for now. Till i'm writing again. Salam Ramadhan! 

Sekian, Kamsahamida~