What's for anniversary?

Our First anniversary is just around the corner. So far, no plan has been made, at least not by me. Kekasyfi Hati lagi la kompom xde, kalo ade tu, memang kena sujud syukur on the spot laaaa! =D


Dulu zaman awal-awal kawen, tak terfikir pun nak preggy in the first year of marriage. So we planned nak pegi kursus kawen yang menarik setiap kali anniversary, ni gara-gara ustaz ape ntah yang macam best je bagi kursus kawen kat area damansara. Konon boley refresh ilmu rumah tangga laaa every year. Dah plan-plan, tiba-tiba I terpreggy pulak dah nama pun rezeki, so kalau I pegi jugak kursus tu, haruslaaa org ingat  terlanjur, dengan boyotnye pegi kursus. So, cancel!

Jadi, what's for anniversary? Holiday; xmau  sebab another week nanti nak fly jugak dah, masak-masak di rumah and cuddle2 atas katil; tiap minggu kot buat, and last week I dah masak nasik minyak bersama lauk pengantin (feeling pengantin ok!); makan fancy-fancy; hmm tu je kot option left. Tengok wayang definitely NO sbb x larat nak duduk lama-lama dengan perut sebesar ini.

Paling grand pun agaknya check in dekat hotel area Batu Ferringhi yang ada bath tub. Kalau ada budget laaaaa. Haha. Kita tengok la nanti. 

Iklan: Sangat-sangat teringin makan rambutan yang baru dipetik dari pokok. Ke-juicy-an nyaaaaa menggodaaaaa and dah teringat-ingat lebih seminggu. =S





Sekian, Kamsahamida~

5 doll(s) whispering:

saza said...
June 29, 2011 at 1:20 PM

aiii..memang takde idea la lagi2 untuk ibu mengandung..soh kasyfi je la masak pulak eppa..candle lite dinner kat umah..pi check in hotel pon idea menariks tu..


p/s:rezeki baby tu la adiah anniversary korang :) ...

PurPLe LaDy AiFA said...
June 29, 2011 at 1:29 PM

hahaha xley2. kalo die masak tu ok lg, tp part nak mengemass LEPAS die masak tu kira triple work dr keje memasak die.. cm tornado. hahaha

aah, betol tu zati. ;) terharu2.

NaNaRuZaNa said...
June 30, 2011 at 5:27 AM

akak walaupon xboyot mase anni,ttp xcelebret..dgn alasan ade 'adiah' lg beharge utk incik suami..p mkn2 je kot..tp every week pon p mkn sedap,jd xdek pape pon..hahaha

~zuera~ said...
June 30, 2011 at 9:30 AM

eppa...blkg umah kmk ada pokok rambutan...tp tuan rumah mpun...hehehe....

PurPLe LaDy AiFA said...
June 30, 2011 at 1:42 PM

kak nana,
hoho.. tu lah nye.. eh, bukan anniversary kak nana aritu kak nana dah preggy dah kn?

well, kita malaysian. ape2 pon akan dicelebrate dengan makan. huhu

zuera,
waaaaaa!!! maokkkkkkkkkk plzz!!! hihi