I sooooo want these; i mean the maxi skirts. 



Collections from MaxMara for Fall 2010. 


and there're some tips that i love from that site as well. 

1) Don't be shy of colour. Islam doesn't limit what colours a woman can wear. 
(i might add, as long the color didn't shout for attention in public)
2) Let your personality shine through. Don't stop being yourself, you can still be you, just Muslim!
3) Love your hijab, it's what makes us stand out. The sheer variety of hijabs out there gives every Muslimah her own unique style. 

Sekian, Kamsahamida~


Watching The Tale of Mari and 3 Puppies has caused me crying for the whole nite, missing my Zerro Petto Sheffield.

This is Zerro. He's definitely bigger! =(

and Presenting Xerra. 
I wonder why her owner didn't look around for her. 


Sleepy

and sleeping!

She loves milk, while Zerro loves chocolate. 

Habis! 

Sama tak mereka? Sama x? 3 kali kot orang hantar ke rumah sebab ingat kucing ni Zerro. 

I wonder why she doesn't want to return to her home. 

Sekian, Kamsahamida~

I've been using Clean Definition Telescopic  (CDT) Mascara from Loreal after my Maybelline Volume Express reached its bottom.  CDT creates clump-free and perfectly defined my long thin lashes. What I love the most is it can be easily removed with water without any smudge, which is important to me to have my wudhu' without any extra dark circle to my natural panda eyes, or else I masuk lab dengan muka gothic. 




However I lost the precious bottle of mine, maybe I dropped it somewhere. I went to every store to purchase a replacement for it-Johor, Penang, Kuching; but it is nowhere to be found. My sister who recommended me the mascara told me that L'Oreal has discontinued this product for unknown reason. Frustrated, I'm now seeking for another mascara for daily usage-non waterproof, black and smudge free! (Fragrance-free would be nice too)


I've tested Maybelline Smudge-proof once at Guardian, but it disappoints me because of the gothic looked it gave to me after I washed it under running tap water.  =S



So, what's mascara are you using now? Please share, I'm open to any recommendation, desperately.

Sekian, Kamsahamida~


Tagged 1 by Muney

1. Apa benda yang paling penting dalam hidup kamoo?
$$$$$$$$ DUIT, FAMILY dan KAWAN-KAWAN

2. Benda yang terakhir kamoo beli guna duit sendiri?
Pizza Cheesy 6 tu, Regular dan saya makan semua nya sorang-sorang. Sekian.

3. Di manakah tempat kamoo ingin melangsungkan perkahwinan dan tema?
Tak sesuai laaaa soklan ni. Dah kawen dah pon. Tapi memang nak kawen dekat Galeri Pustaka tu and tema Purple seperti diidamkan.







4. Adakah kamoo sedang bercinta sekarang?
Aaah, bercinta dengan husband sendiri.

5. Berapa lama kamoo akan mencintai kekasih kamoo?
Adui, soklan! Sampai bila Allah bagi perasaan cinta terhadap suami saya, sampai itu la saya akan mencintai dia, insya allah. Echey.

6. Novel/ buku/ majalah yang terakhir kamoo beli?
Majalah Pengantin, walaupun saya dah kawin.

7. Apa nama penuh kamoo?
Siti Purple LaDy Aifa Zafirah bte Ahmad?

8. Antara mak dan ayah mana yang kamoo lebih mesra?
Nak Mak ayah ke umi abah?

9. Adakah kamoo basuh baju sendiri?
Aaah, tapi kalau tak sehat hubster yang cucikan. =p

10. Bila tarikh lahir kamoo dan kat mana kamoo sambut tahun lepas?
19 March. Tao Restaurant, Old Town and TGI Friday. Treats by friends and fiance. Eh,kenapa nak kena  taun lepas? Taun ni x boley ke?

11. Bagitahu tiga perkara tentang orang yang tag kamoo?
Die keje as Photographer, Engineer dan Driver cum Nanny.
Die baru beli kereta baru.
Die nak kawen daa. Haaaaaa! 


Tagged 2 by Kak Nana 

1. Bagi 3 makanan yg korang paling suka dan sila bagi specific nama makanan tersebut and the way you like it.
- Cheese, cheese, cheese. Name it, semua tahu saya pencinta Cheese. Kalau pegi Pizza, Cheese Powder tu bokey habis sebotol.
-Donutsssss! Beli sedozen pon I boleyu habiskan sorang-sorang.
-Obor-obor~ Uhhh, teringin lak.
-tibatiba nak tambah satu. Macaroons! Sekarang addicted gile. Mane nak carik kat Penang ni? 



  
2. Dua jenis air apa yang paling korang suka?
- Air Suam
-Limau Kasturi Afiera sedap masam-masam

3. Which type of food yg korang prefer, pilih 3 sajo : Malay, Indian, Chinese, Japanese, Western, Italian, Mexican, Arabian?
-Alamak, semua tersebut I sukaaa sangat.Tapi tTop 3 would be Japanese, Arabian, Malay or Western, Italian, Chinese? Ouch~ 




4. Apa makanan yg korang paling expert masak? Dalam kata yg lain, takyah tgk resepi tapi at the same time bile org lain rasa, org akan kata "wahhh, gila sedap".
-Haha. Kalau jawab macam syok sendiri je. Bihun goreng? Sambal nasi lemak? Err.
  
5. Semahal mana korang pernah bayar untuk makanan korang?
-RM98 per head. Buffet dinner dekat Park Royal. Mahal wokay, sumpah tak mau pergi dah, kecuali kalau free.

6. Beri nama restoran favourite. Apa makanan kat situ yg paling sedap?
-Kapitan Keling, Butter Chicken supper yummy. Sapa datang Penang harus try!

7. Ayam, kambing, lembu, itik, burung puyuh, burung wak-wak, rusa, landak, merpati, ayam denak. Mana satu yg korang suka?Kalau korang ada suka yg lain, tapi aku tak list, bgtau aje la.
-Kambing fresh dari Kampung Pelet yang di marinate bersama black pepper dan dipanggang dengan arang keluarga Chuah. Terbaik!


8. Restoran/cafe pertama korang dating bersama pasangan? Dan makan/minum apa? Kalau korang ingatlah kannn.
Uuu, malu I.  Restoran Andaman 2! Bukan fancy restaurant pon tapi restoran tepi sawah kat Perlis tu, sedap~ I makan nasi goreng ikan masin, dia makan nasi goreng kampung. Minum limau suam dengan the o panas! =D  Tapi dating ke ek time tu? Rasanya just sesi pertama makan berdua tanpa diketahui sesapa. Pergi makan tu pun lepas balik dari lab IC Design. Ngeh ngeh. 

Ni kami pergi after konvo bersama family masing-masing. First time taaruf family at our first date place. =)


9. Apa makanan yg selalu remind korang terhadap pasangan korang?Kenapa?
-Ikan masak tiga rasa sebab MIL selalu kata, ni makanan favorite Eppi, belajar la masak nye…. BAEK MAK!
  
10. Kalau pegi rumah orang, korang selalu berharap orang tu hidang apa?
-Depends ngan rumah mana yang di pegi. Sebab masing-masing ada dish specialty masing-masing kan.

11. Makanan yg korang mmg tak buleh nak telan langsung. Samada tak sedap atau tekak korang dah kembang.
-Meh jap nak pikir. Ulat mulong, boley?
  
12. Menu raya paling disukai.
-Kuah kacang, kari ayam ngan nasi ujan panas umi, ketupat daun, lepat and burasak mak, and lauk-lauk raya yang lain yang semuanya sedap-sedap belaka.

13. Jajan/Cikedis favourite?
-Seaweed hot and spicy, potato chip perisa tomato, super ring hebat, super ring yummy!

14. Beri dua makanan yg mak korang masak yang korang suka?
-Bihun belacan dan mee kari!

15. Makanan paling pedas korang makan? Sapa masak?
-Kerepek buatan mak ty! Pedassss gila tapi super sedap oi. Makan sekeping minum segelas air, tak sampai sejam dah masuk tandas, and pedas dubur. huaaahuahua.
  
16.Korang kalau jumpe org yg tag korang ni, apa agaknya korang nak hidang/belanja?
Sushi boley ke Kak Nana? Tapi tunggu lps die bersalin dulu la.. =)


Sekian, Kamsahamida~


I've started feeling dizzy since yesterday. And right after I had my BIG dinner, I just cant stand it anymore, so I've been sleeping like princess kegeringan, that's what my hubster told me.  In the middle of the night, I woke up just to vomit, 3 times, and there, welcome my sleepless night! My belly cramped like hell, all the night till now.

My appetite just gone in a second, even I look at the picture of my favorite food or I heard Kekasyfi mentioned all my favorite food, I feel nauseous. I've not been eating anything since my last dinner. My hubster came home during his lunch time to cook me a tasteless porridge, but we I forgot to turn off the gas when we're off to clinic. When we reached home, my porridge has turned into carbon!

Pregnant? Naaah, Kekasyfi insisted me to have it tested last Sunday because I've missed my regular period and it turned out to be negative. 

I'm hungry, and the only thing that I want now is Biskut Ping Pong cicah teh O Panas tanpa gula. T_T  

Sekian, Kamsahamida~  
Since our marriage last July, we never had a chance for a movie or an in-house couple date. Our weekends are fulfilled with open houses, gatherings, weddings, balik kampungs, WORKS, or just lepak-lepak depan tv tengok dvd.

Our last movie together was The Prince of Persia, berkurun yang lalu. For us yang dah lama gila tak tengok movie, nak  choose movie mana nak tengok pon payah. At last, we decided to watch "Life as We All Knew it" sebab ada Josh Duhamel and Katherine Heigl, purchased the tickets online via Maybank2u. I tak paham kenapa movie ni hanya ditayangkan di GSC Gurney, which was sangat jauh, tapi sanggup jugak ke sana semata-mata nak tengok. And this movie start at 9.30PM.

Then I realized that I have 2 free movie voucher from GSC, which I never redeem before. Checked the expired date,  and it was on that day, 23 OCTOBER 2010! Lucky me? That's mean we have to choose another movie to be watched. And this just happened at 3.00 pm, i was bath-less! =D 


So we dashed for our late lunch, and reached Gurney at 7.00. After Maghrib, we checked ticket at the counter, and the only available movie can be watched is Dinner with Schmucks, at 7.40pm.

Dinner with Schmucks- movie freak and nerdy. Euw.


9.30 pm: Life as We All Knew it
-lite movie for couple therapy. Scenes after another can be expected easily, tapi CUTE la. I mean the baby. =)

Nasib baik GSC ada 8-minutes iklan policy. Kami tak termiss sedikit scene pon. 


After finished our second movie, both of us macam malas nak balik rumah lagi, kami pun " why didn’t we go for another one?"

There you go, movie marathon in a row. We chose  YOU AGAIN, cerita yang I tengok penih dengan emosi!

and orang jaga kaunter tengok kami pon, ah, "YOU AGAIN?"  

Siapa dah tengok YOU AGAIN? Sakit hati kan kalau orang yang kita nak delete dari sejarah hidup masa lampau tetiba muncul kembali di depan mata.. Fuh! 

Another movie? No, Thanks. 

Sekian, Kamsahamida~



at your workplace.

Bila stress, makan. 
Bila makan, gemok. 
Bila gemok, stress balik. 
Pastu mengulang perbuatan ayat satu di atas.
Berulang-ulang sampai mesin timbang kat Giant jerit2 kata, anda obese!
  
Now, who's with me?  

My all time favorite, ALL IN! 

Sekian, Kamsahamida~ 

*updated 


Siapa kenal saya mesti tahu betapa penakutnya saya. Kalau DIPAKSA tengok movie hantu dekat dalam wayang, saya tutup mata dengan jari atau purse, kalau saya tengok tv3 sorang2 dekat rumah, saya mute TV tu setiap kali iklan sebab tv3 selalu promo slot Seram tu, kalau saya nak gosok gigi cuci muka di rumah saya dekat Kuching sana, saya akan pastikan salah seorang adik saya teman sambil saya buat semua tu bukak pintu, tapi adik kena tutup mata, kalau tidur pon kena bukak lampu baru boley tido dengan lena. 

Kalau someone cerita pasal hantu dekat saya, even saya baca secepat mana pon, saya still terbayang-bayang setiap masa apa yang diceritakan, kalau ada kisah seram yang saya baca, memang mimpi ngeri la gamaknya. Kisah benar 38 pages yang Amalina send dekat inbox saya pon saya tak recover lagi (siapa nak sy fwd? tinggal email!), baca pulak kisah Istana yang Ann crita dia buat post-wedd die tu. Fuh~

Kalau dah penakut tu, selalunya saya akan avoid dengan benda-benda yang boley menghantui saya tu, tapi makcik Aanna sorang ni memang pelek. Kalau dia terbaca pasal seram and mistik ni, dia boleyyy pulak pergi Google cari info tambahan. Penakut tu memang, tapi tu laaaa dia, siap sampai menggoogle lagi, pastu paksa orang baca sambil cabar suh buat post pasal mende tu. Isk. 

So, ketika dia menggoogle tu, dia terjumpa pasal nahas kapal terbang MAS terhempas di Johor tahun 1977 yang mengorbankan 100 nyawa. Dah la dekat Tanjung Kupang di JB tue, anyone yang pernah tahu pasal kes ni ke? Sayaaaa baru tahu okay!




Nah, details baca kat "MH 653" nie. Nak cerita balik pon I takut, apatah lagi nak letak gambar segala. Tak pasal-pasal berpuaka blog ni. Tunggu matahari terbit sok pagi baru brani kot nak letak. Bye.

Sekian, Kamsahamida~  
I've been addicted  keen to everything related to wedding; magazines, deco, bridal house, caterers, vendors, songs, movies, wedding blogs, wedding favors and etc. Kekasyfi Hati even asked me to stop reading and viewing the brides-to-be blogs, "ZAMAN Dear KAN DAH BERLALU, SUDAH-SUDAH LA BERANGAN TUE..." Cetttt!  Quite cruel, no? Nasib baik laaa bini die ni cekal hati dan still following the b2b blogs. T_T

Last weekend we've purchased a box of DVD, to be watched together  during our leisure nights off. Among the list, the evergreen My BEST FRIEND's  Wedding  was also added to the shopping basket, purchased and brought home! =) 

Remember, when you're watching this Girls' movie with your partner, don't expect them to watch it with the same perspective of view as yours! The movie just started, with the plot of a restaurant critic,  Julianne (America's Sweetheart Julia Roberts) was in a restaurant when her best friend Michael called. She took out her enormous bulky handphone  and there, my hubster started talking about the handphone history, the service provider back then, 010, bla bla bla. Come on, I'm in romantic mode here and he's talking about the technology? Boys..~

After the movie, he told me, "I think you should watch this movie with a bunch of girls laa…" LOL.

And This is my all time favorite part in the movie!




Thanks to BFF, Aida for lending me the CD, more than a decade ago. =)

Sekian, Kamsahamida~  

Blame it on my Giovanni-Kitchen entry, I was  subdued to bake or cook something special at my humble kitchen cum dining area. As we were run out of fresh meats in the fridge due to late-morning-weekend-syndrome, I managed to find baking basic items in my multipurpose cabinet-flour, sugar, eggs, chocolate chips, baking soda; and butter , cream cheese and fresh milk in the refrigerator,  then I decided to bake a home-made chocolate muffin with cream cheese frosting.

Ingredients:
1 Cup Sifted all purpose flour
2 Cup of Cocoa powder
3 Large Fresh Eggs 
1 1/2 Cups Sifted Confectioners' sugar
1 tablespoon Baking Soda
Chocolate chips
1 3/4 Cup Fresh milk
1 block of butter
A pinch of Salt
Half tablespoon Ovallete
1 teaspoon Vanilla extract
2 packets chopped hazelnut & oatmeal cookies from Munchy's

*Not the exact amount of ingredients . I modified them accordingly.

For the Cream Cheese Frosting
8oz package of Cream Cheese, softened
2 sticks of butter, softened
2 Cups Sifted Confectioners' sugar
1 teaspoon Vanilla Extract

With these simple ingredients, I added everything together in a mixing bowl, beat them, stir them until fluffy and creamy, bake them and there you go, my homemade muffins! Test it with the toothpick for doneness.


Grease the pan, fill the mixture half or 3/4 of the muffin cup. 

Bake it at 160-170 degrees with upper and lower heat.

Wait till they crack. I love seeing the cracked muffin top, with the smell of chocolate aroma filling the whole house. 



 Fresh from the oven, the naked truth muffin, in cool down mode before the cream cheese frosting being pipe in. 


I left my muffins for 30 seconds and they are raped by Kekasyfi Hati; See, my poor muffins without their crispy & crunchy top part! Can I name these two CHINTA and Osman Kabilah? =p

Ok, now they're dressed up with creamy cheese frosting and dolled with blended oatmeal cookies. Ouh, heaven.

 *I've no piping bag, so they end up like this, smear here and there.

1st batch, refrigerate in freezer.




Aren't the topping tempting and fattening?

Enjoy it with a cup of sugar-free hot tea.

Sekian, Kamsahamida~ 



Eshump from Jantayu Vision texted me last Ramadhan to inform me that the full version of my wedding DVD is ready to be collected. I was excited but my dad only agreed to hand the copy over me during my majlis bertandang in Johor last September.




We've been watching the dvd a few times, but I only manage to find the appropriate software to rip and upload some parts that I want to share, yesterday. Boo me, people!

Here's the starter of the big day, the chaos in the hall, the evidence of Haji Majidi's and Haji Sidek's hard work,  a few hours before the arrival of bride and groom. Enjoy! =)



 Sorry for the bad quality of the video. My bad, i need to convert it to smaller size for faster uploading process.  

Sekian, Kamsahamida~

  
Last two weeks, Kekasyfi Hati and I were invited to the launching of a new interior gallery of Giovanni-Kitchen at Seberang Jaya, Penang.

Giovanni Kitchen & Wardrobe with over 10 years of experience offers a complete range of high-end kitchen cabinet, wardrobe and interior design services also decoration of commercial and residential outfits in different communities throughout Northern Malaysia such as Perak, Penang, Kedah and Perlis.


Whether it is prestigious office, luxury home, casual cafe or an upscale restaurant, the team of interior decorators are equally at ease to carry out any type of project from initial planning to final implementation.


The gallery is located behind Mc'D house of Seberang Jaya, just behind Caltex. We were invited to the event at 5pm however the launching ceremony started at 6pm.

Upon our arrival, we were greeted by the Giovanni staffs, explained on the details of materials used for the build and entertained by the scrumptious, weight contributor greasy food catered by Kepala Batas based caterer, Sajian Warisan Cahaya.  Nasi Briyani with Rendang Daging, Ayam Merah, Dalca, Fruits, Cakes, Rojak, Pastries, Spring Rolls were served at the buffet table, while they were a stall of Sate and Ketupat Palas at the right side and Roti Canai at the left side. Too much for a tea time menu, no?

That man is soo familiar. Sape ek?

A canopy of food

Self service, buffet style.

Abang roti canai. The other invitees kata sedap, but i didn't have a chance to try it. Blame it on Kekasyfi Hati!


Our turn. Yummy!

Ayam Merah and Rendang Kari Daging. Superb! 

Half of my portion.

Chicken Satay with Kuah Kacang 

Ketupat Palas sumpah sedap lemak manis masin semua ada. Nak lagi!

The food of the day are beyond excellent! Sumpah, sedap sampai sekarang rasa nak makan lagi!

Sajian Warisan Cahaya
No 2-B, Arked Perda, Simpang Empat, Permatang Buloh,  13200 Kepala Batas, Penang.
Tel: 04-5752711 HP:0164551904
Closed on Monday.

While we enjoyed the food, (I was glad I did skip my lunch that day!), the VIP of the day (I cant remember his name) arrived, and there goes a firecracker burning, constantly and continuously for about 10 minutes, as a significant to chase away the  bad spirits and bad luck so that the business will successfully grow.

Firecrackers from the 1st pillar. 

There are 4 pillars in total. 

Giovanni offers the eye catching interior design, and recognized for innovation based on client's needs, tastes and budget. They work with customers throughout the process of customizing  homes to client's specific needs. Kitchen and wardrobe are their best specialties.

Build in display cabinet. Brilliant idea for a small apartment like us. 

Every girls' dream walk in closet.

Simple kitchen for small apartment.

I wish for this!

Kekasyfi Hati pening after tengok harga.

Build in oven.

And these are some pictures from their website. 

















Kitchen price starts from MYR 6000. Contact Alan (0174886891) for details. 

Sekian, Kamsahamida~