Happy Holiday, I'm going to bloggers' wedding tomorrow! =D

Beeeeen soooo busy with work these days. WORK WORK WORK, mimpi malam pun WORK lagi. *Sigh*

Apa kata hari ini kita membuat sesi jawab soalan di chatbox. 

From Guest yang nak tanya kisah Zerro and Xerra. 

-Xerra dah lama menghilangkan diri. 2 hari lepas Zerro balik, Xerra dah tak brani nak masuk area pondok kami dah. Berkuasa gila Zerro sampai boley takutkan kucing-kucing lain. Bukan Xerra sorang, Tom the cat of previous tenant pon tak berani melintas depan rumah dah bila Zerro ada. Maybe die dah dihalau Zerro suruh balik ke rumah tuan die rasanya. 

Zerro sebelum ni tido dalam rumah sebab kalau die tdo luar, die selsema. Tapiiii sebab die buat hal dengan mengencing atas baju-baju tuan nya yang tidak berlipat, maka dia didendaa sampai tak berani nak masuk rumah. pity him, tapi lucu ok. Semalam tempoh denda die dah tamat, then kami try angkat dia masuk rumah. Die punya lah takmo masuk siap sangkutkan tangan kat pagar. Penat kami tarik nak bawak die masuk. Hihi.  

From Shayra yang nak tahu MUST VISIT place di Kuching. 

-So sorry dear sebab tak tereply. But seriously, kalau dekat Kuching, WAKE UP early sebab breakfast la makanan sangat heaven! 

K, dah allergic dengan laptop. Nak bercuti dari laptop and esok g wedding Sarahsayangjiman and Moose! =)

Sekian, Kamsahamida~
 


4 doll(s) whispering:

Guest from Pontian :) said...
December 24, 2010 at 9:16 PM

ler.. xerra da xde situ ker.. sdeynyer..

thanx yer aifa sudi memenuhi pmintaan sy utk tahu pkembangn xerra dan zerro..

bkali2 bc ttg mereka.. :)

Anonymous said...
December 27, 2010 at 1:01 PM

Hello Aifa

I was browsing through bride bloggers when I came across your blog. If you do not mind sharing, can you tell me where did you get your wedding dress done in Kuching? Thanks.

Shayraa said...
December 28, 2010 at 1:04 PM

Kak aifa, kuching is soooooooo much fun! Kenyang je stay sana. Hehe. Tq anyway. Sy byk tanya elly (ur hubby’s cousin) since she went to kuching for ur wedding, dia byk suggest tmpt hang out. Oh, she’s my roommate btw :)

Lala said...
December 28, 2010 at 3:13 PM

aifa! cepat lah upload gambar wedding moose dan sarah! hehe nak tumpang tengok! ke ada prob upload gambar lagi nih?