Dialog suami isteri

Sejak kerja di Penang nih, suami asyik balik awal dari si isteri je. Balik-balik dah gelap, pastu "muka nampak bertambah tua satu tahun". =(

Kekasyfi Hati:  Dear training lagi ke petang ni? Balik ble?

PL: Training xde, tapi ade keje kena buat.. Nape?

Kekasyfi Hati: Tadi orang tengok ayam-ayam jual kat tepi-tepi tu dah nak abis.

PL: Laa yeke, pagi tadi banyak lagi jeee. Lembu pon banyakk pagi tadi… :s

Bla bla bla.. 

Oh, husband I memang tak berani beli ayam-ayam daging-daging untuk dimasak, takut dia kalo tersilap kuantiti membeli.

Esok beraya sendiri bersama adik-adik dan kawan-kawan. Parents kan jauh, sorang kat Johor, sorang kat Sarawak. Padan muka sapa suh duduk kat Kedah. So semua pon kena masak sendiri malam ni dengan pertolongan Aanna Mak Tom KFC buat kuah kacang dan rendang daging.

Selamat Hari Raya Aidiladha to all Muslimin dan Muslimat di serata dunia. Siape yang duk Penang or Kedah Selatan tu, jemput datang rumah taw, lepas Zohor. Betul-betul nie, sape nak datang bagi email. Nak bagi map. =)

Sekian, Kamsahamida~



2 doll(s) whispering:

Nurul Huda Jumri said...
November 17, 2010 at 1:08 AM

eppa, nk pegi umah..kak huda beraya sorg2 je kt penang ni tau..sadis tul lah!

anaztasias aira said...
November 17, 2010 at 1:15 AM

Selamat hari raya haji aifa !! saya pun xbalik kg atok tahun ni :(