Terkena buatan orang or ubat pengasih



Anyone ada experience pasal hal-hal macam nie, yourself ke, family ke, close friend ke..? Or pernah terbaca real experience dekat mane2 blog? Share k.

Actually, how's the symptom of orang yang terkena ubat pengasih ni ek?

Semalam baca ada cadangan nak suruh kerajaan gubal Akta Jenayah Sihir. I wonder macam mana dieorg nak siasat mende tu.

Sekian, Kamsahamida~

14 doll(s) whispering:

LyNn HaMzAh said...
October 12, 2010 at 9:57 AM

hari nie kuar surat khabar pasal akta tu...terfikir gak mcm mana la akta tu nanti...

Amalina said...
October 12, 2010 at 10:03 AM

hye dear

i dulu suke bace cite misteri n paranormal kat forum..and satu cerita ni yg really caught my attention, sampai i copy the whole story and paste dlm .doc..klu u nak bace..send me ur email..it is a true story, kisah org yg dibuat oleh org2 yg dengkikan dia.

on the other hand, ade jugak org2 share camne nak pasang pendinding diri sendiri..the simple one is, amalkan bace 3 Qul and ayatul-kursi selepas solat..insya-Allah, dgn izinNya, kite dapat menjauhi dri ilmu2 sihir ni

Aida The Pink Goddess said...
October 12, 2010 at 11:07 AM

saya sendiri pernah terkena oleh CR.ahaha kidding.hehe

ryn said...
October 12, 2010 at 11:09 AM

memang ada pun org buat menda2 macm ni dah dah terjadi kat seorang yang rapat dengan saya... Reason si pengamal ~ sakit hati sebab tak dapat apa yang dia inginkan.
amalina ~ nak jugak boleh tak?
ni email saya - xreyn@yahoo.com

PurPLe LaDy AiFA said...
October 12, 2010 at 11:20 AM

kak lynn,
ha.. tu la. cmne agaknye dieorg nak siasat? guna bomoh gak ke ek?

amalina,
yeke? nak nak! sye nak semua itu... mail me, miftahulaifa@gmail.com. thanks amalina.

aida,
haha. cet!

ryn,
yeke? ntah ape laa si pengamal tu pikir... share la cite tu ryn..

Nurul Huda Jumri said...
October 12, 2010 at 11:51 AM
This comment has been removed by the author.
ryn said...
October 12, 2010 at 12:18 PM

Aifa ~ nanti saya emailkan kat awak....

ezzati said...
October 12, 2010 at 2:24 PM

x penah lg dengar citer org terdekat..tp, ada penah kwn citer awek kwn dia tu kena guna2 ngan org lain sampai x ingat dah kt dia..sian dia..
last2 bwk berubat brla ok..

Liza said...
October 12, 2010 at 10:31 PM

kurang arif skit bende mcm nie, seram gak

Anonymous said...
October 13, 2010 at 9:40 AM

amalina..saya nak juga
ekin.clover89@gmail.com

ezzati said...
October 13, 2010 at 11:13 PM

tetiba terasa jugak...byk saman x byr lg ni..huhu

ezzati said...
October 13, 2010 at 11:13 PM

ehh..slh ruangan nk komen yg atas

PurPLe LaDy AiFA said...
October 14, 2010 at 9:48 AM

hahha zati lucu! boley lak tersilap ruangan.. hahaha

Anonymous said...
October 16, 2010 at 7:07 PM

www.cari.com.my...CARI Malay Forum » Misteri, Paranormal & Sakti