PL goes to court

Sebelum anda nampak muka saya di dalam paper sebab dihadapkan ke mahkamah, baik anda mengetahui perkara ni sendiri dari blog saya.

Petang Isnin lepas, ada seorang peguam dari xxx Assc telah datang ke rumah abah saya di Kuching sana untuk menyerahkan saman X terhadap saya dan perintah ke mahkamah jika gagal menjelaskan jumlah  tersebut sebelum 28 November ini. Maka jumlah itu haruslah dibayar secara lump-sum, tak boley secara ansur-ansur. and mahkamah tu dekat Kuching ye, so tak boley balik sana la dalam masa terdekat. 


Ok, tengah fikir nak buat gaya macam mana bila ke mahkamah nanti.





My all time favorite Paris no matter apa dia buat. Profile account friendster pun guna gambar ni. T_T

Dan juga tengah fikir nak korek duit dari mana. Cepat, cepat, sebelum 28 November. Perlu ke nak buat countdown ala-ala wedding ticker? 


Sekian, Kamsahamida~

12 doll(s) whispering:

Aida The Pink Goddess said...
October 13, 2010 at 10:41 AM

whats up?

Fazura looked the best when she was on trial!

Amalina said...
October 13, 2010 at 10:46 AM

wehh ape u dah buatt? details plss
big amount ke dear?

Hazzy Ishak said...
October 13, 2010 at 11:17 AM

kena minta tunjuk ajar dari paris macam mana nak dress up ke mahkamah

cik selamah kundang said...
October 13, 2010 at 11:23 AM

mcm boleh teka.eh kena jugak ke?

harzharun said...
October 13, 2010 at 1:45 PM

yeahhh!!!.....mesti cun sprt paris ok...

cik puan eLy said...
October 13, 2010 at 3:02 PM

is it eppa? serius bebenau?

PurPLe LaDy AiFA said...
October 13, 2010 at 6:11 PM

all,
later i'll update with the details when everything settle k? kalau tak settle, sy akan bergaya seperti paris ke mahkamah.

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...
October 13, 2010 at 9:43 PM

saman apa pulak ni pn aifa...?..hehe all d best kay :)

Amalina said...
October 14, 2010 at 9:12 AM

ok babe..gud luck to u..hope everything will turn out ok.

alang2 masuk court..harus bergaya! be gorgeous =)

ElyaElmo said...
October 16, 2010 at 10:13 AM

PL, semoga dipermudahkan segala urusan ok..
agak2 pasal saman ape ni???tak sabar nk tau:(