Open House Minggu 4, lagi.

Saturday, October 2. 


Menu: Soto Ayam, Rendang, Cocktail
Venue: Kediaman Noax & Lina

-Kekasyfi Hati beraya kat sini macam tak pernah jumpa member. Yelah, geng gay MCKK, tu yang excited gila. Lawak pon berilmiah, tapi memang gelak tak hingat la dengar mereka bersembang. Datang kat sini pon terserempak member opis pulak, kecik dunia ni sebenarnya.  Gambar tak sempat nak amik sebab sibuk bersembang. Tension kalau g beraya tak amik gambo nih. Heh.

Menu: Lontong, Rendang Ayam, Mee Kari Jawa versi Sarawak, Soto Ayam Eppa.
Venue: Kak Ely and Nizam's crib. 

-Jadi host bersama untuk Open House kali ni. Masak start tengah malam jumaat smpai 3.30 pagi. Lepas tu sambung dari kul 8.30 pagi sampai kul 2 petang. Memang bersilaaaatt la kat dapur aritue. Tapi I and Kekasyfi Hati tak tolong pon melayan tetamu segala, lepas siap masak, hantar makanan kat rumah ni, and cabut beraya. Kejam sungguh biarkan Kak Ely sorang-sorang di sana. Sorry Kak Ely! Ade banyak hal  nk disettlekan hari tu.  Oh, rendang & Lontong Kak Ely super sedap! Kami makan sampai basi. Hehe.

*Photographer Curigelap baru bagi gambar semalam, that's y entry ni br diupload. Hee*

Bile nie Kak Ely?

Rendang ayam, on the way. By Kak Ely.

Kuah lontong belum siap. Sedappp!

Tetamu dah datang baru kami sampai hantar makanan. 


Ok lengkap segala.

Singgah hantar makanan pon sempat lagi Kekasyfi nak melantak kuih raya Kak Ely.


Tuan rumah amik berkat baby comey~ 


Ni time malam, dah habes beraye umah orang lain baru kami ke sini menikmati makanan sendiri.


Unimates from Unimap.

Menu: Pulut Kuning, Ayam BBq, Laksa Utara, Putu, Dadih, Capati, Bihun Goreng dan segala-galanya.
Venue: Faizal & Jan's crib.

-Datang beraya kat sini pukul 10.00 malam, tapi still meriah tak hengat. Makanan ponnn banyak and happening gila. Mula-mula ingat tak mau makan dah sebab terlalu kenyang, tapi tergoda dengan ayam bbq dan pulut kuning yang sukar untuk diresist, so, GO! Makannnnnnn lagi.

Makan agar-agar sorang2! Masuk mulut cepat-cepat plak tue.. ;p

Ni budak kata tamo makan, alih-alih die yang bertambah-tambah ayam. 

Makan-makan-makan. 

Balik rumah pukul 12, dengan perut kenyang tahap bodo. Isk.

Sekian, Kamsahamida~ 

7 doll(s) whispering:

Hazzy Ishak said...
October 8, 2010 at 8:06 AM

pulun makan byk2 sis, jaga2 nanti tak boleh bangun

nuraitul said...
October 8, 2010 at 8:22 AM

hush..xabis2 lg ye open house dia..xpe2..pose sebulan..raya pun sbulan la ek..

cik selamah kundang said...
October 8, 2010 at 9:22 AM

nyesallah tak pi.dengarnya sampai 3 open house korang bedal sehari.awat yang ty tu.hahaha.upload kt wall pun best ni.cun kikikiki

nurayunni said...
October 8, 2010 at 9:33 AM

wah..beznyer..mkn bnyk2..

iedayah said...
October 8, 2010 at 11:59 AM

wa...byknye mknn..tb2 lapar lor plak aifa..hihihi..godaan godaan

Nurul Huda Jumri said...
October 9, 2010 at 10:55 AM

terliurnya tgk rendang ayam tuuu...

PurPLe LaDy AiFA said...
October 10, 2010 at 12:54 PM

hazzy,
mmg~ haha. mmg xlarat nak bgn kalo makan atas lantai kat umah open house neh.. haha

nuraitul,
haha. taw xpe. ade lagi yg minggu ke-5 tp cam kejam je nak update byk2 pasal tu. huhu

muney,
haha. tahu xpe! kenyang smpai org gila aritu.. ty tu kenyang sgt, tp still nak makan jugak sbb mknn sedap!

nurayunni,
bile lg nka makan byk2 kan? hehee

iedayah,
haha, sabo2. xde la byk sgt tue.. tahan2.

kak huda,
sedapppp! len kali meh dtg kulim makan2