Brides-to-be: Who need help on her majlis kawen angkat tangan kelik sini.

Hai bride-bride-to-be sekalian, (kalau still ade b2b yang baca blog pengantin tua ni)

Mesti kamu-kamu dah dengar iklan Penanggah Majlis Kawen oleh AM Krew HotFM kan? Korang tak mahu ke? Kalau saya belum kahwin, dah lama saya isi borang itu, geram je nak click2 tu taw!



"Pernahkah anda terfikir AM Krew akan bekerjasama di hari perkahwinan anda?

Inilah kesempatan bagi anda untuk mendapatkan bantuan dalam persiapan perkahwinan anda! Dan ia adalah secara percuma!

Kali ini, AM Krew serta 3 pendengar yang terpilih akan menghadiri majlis perkahwinan anda bukan sebagai tetamu, tetapi sebagai 'Penanggah' yang membantu anda seperti mencuci piring, penyambut tetamu dan sebagainya. Apa yang anda harus lakukan :

Hantarkan gambar percintaan anda yang menarik dengan bakal suami atau isteri beserta slogan "Mengapa anda dan pasangan dipilih dan mengapa Hot FM harus membantu sepanjang perkahwinan anda?


Jika anda adalah pasangan yang terpilih, anda akan memenangi percutian ke Istanbul (penerbangan & penginapan sahaja) sebagai hadiah perkahwinan anda."



Senang je nak join tue. Just hantar gambar korang tengah bercinta, pre-wedd yang canggih2 tu ke, and describe kenape nak suh AM Krew dtg tolong time wedding korang… reka je ayat2 kreatif, kamu kan blogger, mesti no problem nyee laaa!

Ok, Click sini kalau nak join taw! Ada hadiah bulan madu ke Istanbul tu untuk pemenang utama! Woh!

Sekian, Kamsahamida~

FurFLe NoTes: Saya nak Kieran kesayangan jadi penanggah majlis anak-anak saya, boley? KIERAN, KIERAN, KIERAN!  



9 doll(s) whispering:

-cHenta- said...
October 7, 2010 at 8:06 AM

tapi nanti diorg lagi menonjol dr pengantin..ahahhaa takutt lah

Hazzy Ishak said...
October 7, 2010 at 8:21 AM

betul tak komen chenta tu

cik selamah kundang said...
October 7, 2010 at 9:36 AM

hahaha.agree gk.yan boleh la join ni

PurPLe LaDy AiFA said...
October 7, 2010 at 9:40 AM

chenta,
aah ek, betol gak.. kalo nak invire mereka, pengantin mmg kne extraavanza la ni.. hehe

fanadz,
hihi. sy nak kieran!

hazzy,
aah ek, x terpikir gak tue.. huhu

muney,
suh yan anta gamba k-on! huhu

ElyaElmo said...
October 7, 2010 at 10:36 AM

elya dh tgk..tapi takde tarikh tutupppp punnnnnnnn!!! :D

ElyaElmo said...
October 7, 2010 at 12:05 PM

haa dh jmpeeeee...smpai 15 :D

PurPLe LaDy AiFA said...
October 7, 2010 at 8:39 PM

haha yeke? org tgk pon x nampak tarikh tutup.. huhu

Amalina said...
October 8, 2010 at 10:36 AM

aaa melepasss..nak sgt bercuti di istanbull!!!!