Selamat Hari Malaysia!

Wah, selamat hari raya ketujuh! Dah seminggu raya and dah seminggu jugak saya malas hendak mengupdate apa2. Ok, minus 5 days di kampung Kekasyfi Hati sebab ketiadaan line internet. Penyakit malas menjadi-jadi sampai rumah pon mls giler nk kemas. Bersepah giler macam lepas taufan! 

Semalam membrowse facebook dan melihat open house sedara mara di hari raya nun di Kuching! Sangat jeles dan merindui kampung halaman. Maka hari ini nekad beli flight tiket dan balik immediately memasak juadah open house wajib tiap-tiap tahun iaitu Mee Kari versi Sarawak. Berdebar-debar masak and alhamdulillah menjadi. Nanti gambar akan diupdate kemudian~

Sekarang tengah menanti kepulangan Kekasyfi Hati balik bekerja, sungguh lama, dah azan isyak pun tak balik-balik lagi.

Sekian, Kamsahamida~

2 doll(s) whispering:

nanaruzana said...
September 17, 2010 at 12:12 AM

laki i kadang2 tu dah dgr azan subuh pon xmuncul2...bile kol..dok kat line lg..sedeh..tido sorang sepanjang mlm rupenye...

cik selamah kundang said...
September 17, 2010 at 9:35 AM

hahaha.tgh peak time camtulah.kesian.gengla dgn zerro.