Perkahwinan Kali Kedua

Wah, finally blogger.com sudah boley di access dan sesi komen sudah tidak diblock ketika di opis. Hah, tunggu kedatangan saya mengomen post2 yang geram nak dikomen selama ini. Baru sampai dari Johor malam tadi, mood kerja pon slowwwwww aje. Capek okay! Inai kat jari terangf lagi, rasa nak scrub2 je sebab sampai opis semua org tgk2. Ye, ye, nnti saya bagi bunga telur pindang itu.

Sekian, Kamsahamida~

8 doll(s) whispering:

Hazzy Ishak said...
September 28, 2010 at 10:13 AM

apa salahnya, masih dlm mood pengantin baru

Aida The Pink Goddess said...
September 28, 2010 at 10:33 AM

iyerdeh pengantin, kmk sik sabar nk nangga gambar ktk pengantin..hehe

harzharun said...
September 28, 2010 at 11:32 AM

saya x nak telor...sy nak gmbr ok..hehe

Anonymous said...
September 28, 2010 at 1:22 PM

mahu gambar sahaja, yg confirm cantik :D

cik selamah kundang said...
September 28, 2010 at 3:03 PM

KP4 request dodol lebih.kikiki.ada lg tak?

flanil julian said...
September 29, 2010 at 9:12 AM

wei dodol aku ade lebih selamah..exchange dgn acar buah please..sedap sampai nk lagi..hehehe

Amni said...
September 29, 2010 at 9:56 AM

aieee... urang sarawak meh? hee.... selamat pengantin baru~

Nurul Huda Jumri said...
September 29, 2010 at 12:38 PM

mane gamba...cepat la uplod, nk tengokkk!! hehe...