Hanya di Radio

Sesungguhnya terdengar lagu raya dari radio lebih bermakna dari mendengar dari mp3 yang telah di download. No offence, mp3 hardcore sekalian, tapi feeling tu lebih excited lagi bila something tu coincidence. Mp3 raya bila-bila boley didengar, tapi nak dengar lagu raya keluar kat radio, time-time nie je ade, no?

Sekian, Kamsahamida~

9 doll(s) whispering:

Aida The Pink Goddess said...
August 27, 2010 at 11:18 AM

setuju! ylh saya nang mukak radio, bila lagu favouite kita diputarkan, perasaan nya lain dr dgr dr MP3, ya mcam cheating jak oh.hehehe,

sama macam kt dpt msg dr org yang kta dah assigned lagu k cdak (tok k pengguna sony erricson jak hehe)

cik selamah kundang said...
August 27, 2010 at 11:25 AM

agree.kalo dgr time odw back lg feel

nanaruzana said...
August 27, 2010 at 11:44 AM

memang...tp cam xaktif lg pemutaran lagu d radio...dkt2 raye mebi la kot..

Nurul Huda Jumri said...
August 27, 2010 at 12:37 PM

tul3..
lain feeling nye kalo psg cd ke hape...nak-nak time bwk kete blk kampong tu dgr kt radio...waahhh..tk saba2 rase nk sampai umah kan...

mysarah said...
August 27, 2010 at 12:38 PM

setuju setuju setuju! feel dia lain tau

Nora a.k.a Aira said...
August 27, 2010 at 1:41 PM

kalo dengar sambil drive tu lagi la rasa nak balik kampung huhu

ezzati said...
August 27, 2010 at 3:35 PM

hahah..setuju..mmg xpernah nk donlog lgu raya n dengar saje2..x syok..:p

Fathiyah said...
August 30, 2010 at 12:06 AM

my all time peberet lagu raya
dari jauh ku mohon ampun-sudirman

LyNn HaMzAh said...
August 30, 2010 at 12:08 PM

erm betul tu aifa...waktu nie jer lagu raya berkumandang di radio...hehehe...