Biskut raya for sale, jauh import dari Penang.



Entry k urang Sarawak, so nulis dalam bahasa kita jak lah. 

Biskut raya for grab! Khas untuk warga Kuching yang sempat grab. ;)  

Hazel Oat
-a crunchy combination of Hazelnut, oat and topped with chocolate and Nestum sprinkled.  

Tiramisu
-For coffee addict. Sapa pernah beraya di rumah kamek tahun lepas sempat la merasa nak oo? 

DeLaila Cookies 
-Kombinasi cornflakes, kuaci putih dan koko. Nyaman... kamek suka!


Yana Cookies
-Ada bubble rice and chocolate chip. Rangup and kompom abis mun dicerik sikit-sikit. Semua maok! ;p 

Biskut Sedap 
-What can I say, mun sik nyaman sik la nya merik nama nya gya nak?  

Butter Almond 
-Nampak cam biasa jak biskut tok o? Tapi iboh ditangga pada rupa, seriously nyaaaaamannnnn. Nama pun butter almond. Crunchy and sepo at the same time. 

Tat Nanas Gebu 
-Ya allah, tart tok nang nyamannn la. KEdak ulat mulung nya kali, lemak-lemak and sepo. Ya baruk nyaman. Jem nya pun sik memuakkan and ngap skali dlm mulut boley ditelan. Cair dalam mulut nya tok. Kamek dik pun dah meli juak k embak balit Johor. Yah.. tat nenas asal Johor tapi tart tok paling nyaman!  

Croqant Corn 
-my super favorite! Iyerdeh nama canggih, rupa sik kacak, tapi nyaman gilakkkkkkk sampei kamek duak laki bini dah ngabis sebalang. Maka k jual, yalah susah mun penjual nya pun PENCINTA MAKANAN! =D 


K, ya ajak. Stock very very limited aa. Silalah ke PUSAT KECANTIKAN ASZA untuk membeli untuk dicerik time bukak posa. Sale start on Saturday, August 21! First come first serve basis. 

Pusat Kecantikan Asza sebelah Boston Cake House, sederet ngan bangunan ASSAR. Ada bangunan CELCOM rah seberang jalan nya. Mun sesat, contact jak kamek.  

Ok, Sekian Kamsahamida~




12 doll(s) whispering:

cik selamah kundang said...
August 20, 2010 at 8:52 AM

weh.kat mana belinya.yang oat tu cam sedap

prettyrain said...
August 20, 2010 at 10:14 AM

eppa.
nk orde kek lapis bole?

Hazzy Ishak said...
August 20, 2010 at 10:29 AM

hazel oat tu nampak menyelerakan

PurPLe LaDy AiFA said...
August 20, 2010 at 11:54 AM

aida,
aok, brk smpei mlm tdk.. hehe

cik muney,
kat sebelah kdai dobi kilang lama tue.. nyum2 weiii. wajib beli!

pretty rain,
boley2. nak kek ape? meza nak bile?

hazzy,
huhu.. nnti balik penang boley beli.. =)

Nora a.k.a Aira said...
August 20, 2010 at 1:03 PM

hehehe baca entry ni teringat best frenz di sarawak sana. dorg selalu ajar pelbagai bahasa di sana =)

youmie said...
August 20, 2010 at 2:00 PM

hehe.. pa nk oder kek gak ley x? huhu nk hati pari.. ;)

PurPLe LaDy AiFA said...
August 20, 2010 at 2:34 PM

nora,
aah, sini pelbagai bahasa, tapi sy tau 1 je.. huhu

youmie,
boley je.. umi nak seacuan besar tu ke or yg bhagi 3? biar betul ummi order hati pari..? jarang ade org suka kek tu sbb rsnye classic. heee =)

youmie said...
August 20, 2010 at 8:42 PM

y bahagi 3 tu jek.. hihi.. tp nk 2..hihi..
err.. classic ek.. org rase sgggt sedaaap~~~

PurPLe LaDy AiFA said...
August 21, 2010 at 2:47 PM

ohh ok2. aritue youmie beli kat mne? dayang salhah ke? tkt kalo beli kat tpt lain rs die berubah.. serious kek hati pari ni kek klasik and tak semua org buat die sedap..huhu

youmie said...
August 21, 2010 at 3:40 PM

huhu. aritu x beli pom.. try kat pasar mlm satok eh? (kot salah name la plak..) tp kononye nk beli kat dayang salhah.. tp bile g dyg salhah.. org rase org silap makan "tester" (mcm mkn kek coklat biase n silap anggap die hati pari... so xjd beli... hahaha..
xpelaa xkisah pom eppa nk beli kat mane...y epa penah rase ianya sedap.. okay kan jek.. ;)

Miss Inaza said...
August 25, 2010 at 12:37 PM

Salam aifa, stumble blog dari Nora about kitak pun wedding preparations.. sik sangka penuh makanan web kitak tok.. best! penuh recipe! time2 puasa kinek tok gik.. rasa semua mok d polah.. hehe

kamek exchange link ngan kitak ok? =)