Aktiviti malam tadi

Aktiviti lasak juga menarik untuk dilakukan bersama-sama. Takkan nak memerap dalam rumah, pergi shopping complex, jalan-jalan makan je kan? 

Main dekat Combat Paintball, Taman Perwira, Permatang Tinggi, Pulau Pinang. 

RM45 per person.  

http://www.combatkelab.com 



The ladies

Which one is yours truly? 


Dapat teka menang hadiah 


Penyertaan ditutup. This is me. Sila terima hakikat beginilah saya di dunia realiti.


Siapa ntah punya husband perangai camni. 


Kumpulan Bersekutu Vs Berselirat 

or 

Fatah vs Hamas 


Excited terlebih lak Kekasyfi Hati neh. 

Balik rumah badan lebam-lebam lepas kena tembak dengan husband sendiri. Husband pon kena tembak ngan wife 3 das.


Mr and Mrs Smith. =D 

Kekasyfi Hati paling seronok sebab he's so keen to paintball since day one. Trainer kat situ pun macam nak amik jadi anak didik je. Tak bley tak bley, RM45 seminggu kalau kumpul-kumpul boley beli emas banyak-banyak. Ngeh ngeh. 

Sekian, Kamsahamida



9 doll(s) whispering:

mysarah said...
August 4, 2010 at 1:05 PM

wah best giler. teringin nak main tapi takot kena tembak. haha

bride2wife said...
August 4, 2010 at 1:34 PM

i played twice..sakit gila!lebam dia tak hilang2 sampai sekarang!!hehe..

tak nak main dah pas ni :)

Aida The Pink Goddess said...
August 4, 2010 at 1:59 PM

bestnyaaa, best nangga ktk duak kasyfi aktif walau dah berlaki bini. best3.

Aida The Pink Goddess said...
August 4, 2010 at 1:59 PM

bestnyaaa, best nangga ktk duak kasyfi aktif walau dah berlaki bini. best3.

LyNn HaMzAh said...
August 4, 2010 at 3:48 PM

ambooi...bestnyer...

cik selamah kundang said...
August 4, 2010 at 6:24 PM

bangun pagi sakit jiwa,love bite sana sini.hahaha

Liza said...
August 4, 2010 at 10:05 PM

salam kenal...

tak penah lagik try paintball, mcm best jer

.::NiK's WiFeY n MoMmY::. said...
August 5, 2010 at 12:52 AM

hahaha mesti best kan...dapat gak merasa tembak laki kita...hehehe bila lagi~~~ kak lin n hubby luvs outdoor act..tp nak tunggu 2 org ni besar ckit, baru nak buat mcm2..kalau badan larat la masa tu kan..hehehe