Aktiviti Bersosial Kami yang pertama, after being husband and wife.

Selingan before entry(s) majlis resepsi ye. Last Saturday, husband and I joined BBQ gathering with his officemates yang jugak my ex-housemates. Kami tak sumbangkan ape2 kat sini kecuali Cheesy Fruit Salad easily prepared by Kekasyfi Hati and me di pagi hari. Alasan, rumah tak de dapur lagi, so tak ley nak masak. ;p 

Location: Hutan Lipur Ulu Paip, Kulim.  

Photos from Nizam's FB and Muney's. 

Antara pempicnic yang hadir. 


 Bertindak as tester makanan.


Acara gadis-gadis. (still tak ley terima hakikat dah tak gadis) 


Tengok Kekasyfi Hati tue. Excited giler nak menyebok! 


Lelaki masak-masak, kami makan-makan. 


Kaki saya yang mane? Oh lupa, selipar Jepun tu RM25 okaaay! giler terpaksa beli time honeymoon haritu sbb bwk 5 inch heels je nak ke pantai. 


See, saya still bole menyamar diantara gadis-gadis ori. 


Auwwww! 


Khusyuk macam 15 tahun tak jumpe makanan. 


Makanan sedappp ok, memang la tak ley resist. 


Ouch, nikmat. Sekarang nafsu makan membuak2 and tak ley nak control, tido pun semakin banyak macam kene penyakit lalat tse tse. Apakah? 


Kekasyfi Hati excited gila mandi-manda, and jumpa raksasa air. 


Laki aku ke neh? 

Yes, dia pakai jeans mandi. Alasan, sebab kat rumah belum ada washing machine, so kne cuci jeans tak cuci sebulan guna air sungai. 


Hadoiii, perangai.  


Ni memang buruk ar perangai. Bini nak lemas die boley senyum pikir nak kahwen lagi satu. 

Serious, perangai buruk. Kang letak gambar ni kat kad untuk majlis bertandang padan muka. 

Sekian, Kamsahamida~

FurFLe NoTes: Bersosial berpasang-pasangan pun best jugak. Takkan nak memerap dalam rumah je kan? 

11 doll(s) whispering:

Hazzy Ishak said...
July 19, 2010 at 12:53 PM

wah wah honeymoon ramai2 kat air terjun.

cik selamah kundang said...
July 19, 2010 at 1:30 PM

"Acara gadis-gadis. (still tak ley terima hakikat dah tak gadis) "

hahahahahahahahahahaha

.:Mrs. Engineer:. said...
July 19, 2010 at 2:14 PM

besh nye g mnd sungai...dh lme gle x g ulu paip...dlu time wt thesis, slalu jek g ulu paip...amk sample...uhu

.:Mrs. Engineer:. said...
July 19, 2010 at 2:14 PM

besh nye g mnd sungai...dh lme gle x g ulu paip...dlu time wt thesis, slalu jek g ulu paip...amk sample...uhu

Aida The Pink Goddess said...
July 20, 2010 at 12:10 PM

best, lmk x mandik sungei

NoRr said...
July 20, 2010 at 1:00 PM

la aifa..baru tau u dok belah utara jugak..ulu paip tu dekat la dgn seberang..penah pegi tgk orang buat otdoor wedding photoshoot...heheh

PurPLe LaDy AiFA said...
July 20, 2010 at 1:08 PM

hAzzy,
hahaha..mne der honeymoon.. ni aktiviti normal neh.. ;p

cik muney,
;p

mrs engineer,
ek, kotor x air dier? hihi

aida,
yalah.. tp sy gelik sikit. huhu

norr,
ye...sy duk utara, kt kulim neh. tggu rumah kat carrefour tu siap br pindah seberang jaya.. hihi

Lala said...
July 20, 2010 at 1:54 PM

hehe...!

paling kelakar jugak gambar aifa pura-pura lemas.
korang ni giler lah! hehehe
buat lawak betul. hubby aifa tu pun satu, ada hati tau nk pasang satu lagi!ngee

AngahSayang2314 said...
July 20, 2010 at 4:08 PM

yup angah sokong tue sesekali kena santai gak kan...

Durruz said...
July 21, 2010 at 12:22 AM

drooling tengok bbq food. sedapnye..

hurm.suddenly rindu air terjun telaga tujuh.cold and sangat2 bersih..

besh!