Nervous untuk hari Selasa

1. Tengah tengok sudden death Paraguay vs Japan. Memang mendebarkan. Kalau masuk sampai penalti jap g lagi sangat nervous. Oh yes, sekarang tiap2 malam tidur lambat tengok world cup. Haish.


2. Tadi iklan drama ape ntah kat tv3, kata drama tu ditayangkan pada hari Jumaat, 3 July! ok, 3 July is my akad day, isn't it supposed to be on Saturday??? My mum lagi super nervous and terus cepat-cepat suruh I triple check calendar. Betulkannnn 3 July is Sabtu? Kan??? 


Sekian, Kamsahamida~ 


FurFLe Notes: Pernah mimpi aritu tetamu datang ramai2 sehari before hari sebenar sebab salah paham tarikh, and kami sefamily sangat terkejut sebab tengah sibuk-sibuk buat persiapan, tetamu datang untuk makan kenduri. Ish, gangguan! 

5 doll(s) whispering:

Aida The Pink Goddess said...
June 30, 2010 at 1:02 AM

wahaha termimpi2 eppa, dun worry,wedding jitters jak hehe

Hazzy Ishak said...
June 30, 2010 at 8:07 AM

penangan nak bernikah sampai termimpi mimpi

mysarah said...
June 30, 2010 at 10:05 AM

i pown turut sama tengok kalendar u!! hahaha

naseb baik betul hari sabtu =)

Stilla said...
June 30, 2010 at 11:30 AM

huhuhu gara2 tarikh dah dekat sampe confuis tarikh indah ktk dear..yes 3rd july is hari sabtu...=)