Lelaki Kesayangan Saya

Happy Father's day to my greatest abah! I love you, I love you, I love you!!!  You've done so much for me, everything since I was a kid.



Thanks sebab baca kisah nabi-nabi before kamek tidur.
Thanks sebab ajar kamek main badminton time kecik.
Thanks sebab turunkan minat membaca to me.
Thanks sebab ajar kamek math and helped me with my homework.
Thanks sebab sentiasa ambik cuti one month before my big exam and during my examination  period too (UPSR-PMR-SPM). 
Thanks sebab ajar kamek on the first attempt of cooking which is our Nasi Arab. 
Thanks sebab kejut kamek Subuh pagi-pagi and ajak solat jemaah sampai sekarang.
Thanks sebab paksa kamek pakai tudung bila sampai waktunya.
Thanks sebab sentiasa mengingatkan yang mana yang halal, yang mana haram.

Thanks sebab paksa kamek apply for scholarship and paksa me pergi interview for all scholarships.
Thanks sebab paksa kamek jadi doktor even kamek sangat x suka nak jadi doktor. 
Thanks sebab paksa kamek jadi engineer after I failed to be a doctor. 
Thanks sebab paksa kami beli rumah sebelum kahwin. 
Thanks sebab meng-set dalam mind kamek untuk redha and percaya ada hikmah di sebalik kejadian.
Thanks sebab decide everything for my life-seriously sampai sekarang I tak tahu nak buat decision sendiri dah.
Thanks sebab always being there for me.
Thanks for approving the right guy to be my husband.
& Thanks for 'forcing' me to get married. =)  


 



ASZA Family 








I love you abah.. And within two weeks, I'm out of your tanggungan dosa, but please, don’t stop guiding my life. Happy Father's Day!

Sekian, Kamsahamida~

6 doll(s) whispering:

Aida The Pink Goddess said...
June 20, 2010 at 10:01 AM

so best la this entry! terharu saya membaca, *sob*sob*

anyways, nasik arab ya ng nyaman gila.hehehe

cik selamah kundang said...
June 20, 2010 at 12:03 PM

happy fathers day untuk encik ahmad juga

♥reeshaalah♥ said...
June 20, 2010 at 2:28 PM

pa, sedeh indah aku baca blog kau tp ska gk2 last part ya =)

ezzati said...
June 20, 2010 at 8:23 PM

sweetnyaaa :)

Atiqah Adnan said...
June 20, 2010 at 8:50 PM

anak abah.. hee~
sweet sangat..

PurPLe LaDy AiFA said...
June 21, 2010 at 10:50 AM

aida,
sy naip nya pon sebak2. hehe. sy tringin nasik arab!!!

cik selamah,
encik pakhu jugak!

noreen,
hehe. aku pon sedey juak naipnya.

zati,
thanks. =)

tiqah,
heeee.. betol!! thanks