Tak sangka I emotional seketika tatkala membaca artikel itu

Here you go. Sebab beautifulnara.com update pasal Shahir tak abis belajar matriks, saya terus emotional dan meninggalkan jejak komen di situ konon nak defend Shahir (echey!). Pergh, tak sangka diri sendiri berani meninggalkan jejak di situ walaupun menggunakan nama samaran. Sekarang teka-tekinya adalah, yang mana satu diantara pengomen itu adalah saya? =D 



Siapa betul dapat hadiah Voucher Jusco RM10.  

Sekian, Kamsahamida~  

15 doll(s) whispering:

Aida The Pink Goddess said...
May 25, 2010 at 5:15 PM

nya did tell dlm trek celbrity nak, nya sik abis belaja cuz nk nolong fam?

Hazzy Ishak said...
May 25, 2010 at 5:18 PM

10 je, bagi seratus la
HA HA

Aida The Pink Goddess said...
May 25, 2010 at 5:19 PM

u r shahir hoi hoi hoi? heh

PurPLe LaDy AiFA said...
May 25, 2010 at 5:23 PM

sh*t. you got me! taktik penyamaran sy sik berkesan. HAHAHHAA. malu eh.

K, pertandingan di tutup! hahhaa

Atiqah Adnan said...
May 25, 2010 at 5:25 PM

betul laa qah pun emo gak tapi malas nak drop komen there.. huu~
kesian syahir.. whatever syahir tetap besttt!!

PurPLe LaDy AiFA said...
May 25, 2010 at 5:28 PM

hahhaa.. tu la pasal kan tqah~ betol2. pray the best for him! =)

Aida The Pink Goddess said...
May 25, 2010 at 6:55 PM

yes, claim2!! hehehe voucher plisss.hehe

QueenWizza said...
May 25, 2010 at 8:30 PM

cit.bru nk teka girl over flower. silap hehe

PurPLe LaDy AiFA said...
May 25, 2010 at 10:58 PM

aida: okay, on the way. tp kuching xda jusco nak? lak sy crk voucher parkson la

wizza,
heeehe. silap tue.. huhu

PurPLe LaDy AiFA said...
May 26, 2010 at 12:59 AM

wizza,
hahha. girl over flower tu siap copy paste interview shahir tue.. huhu

arrizz said...
May 26, 2010 at 7:20 AM

alamak melepas lak nak teka..tp klau teka pon, susah kot sbb cm rmai jer yg emo kt c2,hehe

PurPLe LaDy AiFA said...
May 26, 2010 at 9:04 AM

hanya org yang kenal PurPLE LaDy dengan mendalam je boley teka dengan betul. heeeee

LeEz EnTerPrlSe said...
May 26, 2010 at 6:07 PM

hahhha...sy pn tauk awk syahir hoi hoi hoi...sbb awk ada ngkah status rah ym hoi hoi hoi....

LeEz EnTerPrlSe said...
May 26, 2010 at 6:08 PM

xda 0rg yg pelik nk ngkah h0i h0i h0i ya kcuali awk...hahahahha!! ampun a-pa...

PurPLe LaDy AiFA said...
May 27, 2010 at 11:55 AM

hahhahhahahahhahaa.. leput2 sy tetak maca komen awak za! mencikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! =D