Pengalaman memandu saya



Hoi hoi hoi. Dah hamper setahun dah tak buat tag. Layan je ye tagged dari cik Muney neh. 


1) Adakah anda ade lesen memandu?
-Haruslah ada.

2) Bilakah anda amik lesen memandu?
-2002. b4 birthday ke tujuh belas tahun. (nak show off amik lessen awal!)

3) Brape lamakah pngalaman memandu anda?
-Hampir sepuluh tahun woh! Tapi baru 8 tahun sebenarnya.

4) Pengalaman pahit ketika memandu?
-Ketika mereverse dan melanggar motor dan penunggang yang tengah nak beli burger. Time tu malam baru lepas abes tusyen nak SPM. Cuak gila. Dah la bawak 4wd, melanggar motor pulak. Kesian org tue nak makan burger terus hilang selera sebab nervous nyawa hamper diragut olehku.

5) Pengalaman manis?
-ketika camwhoring sambil driving. Dulu la, pagi2 time rajin nak bermake up g opis. Sekarang, satu habuk pun tak tempek kat muka dah. Malas gila. 
-Ketika zaman persekolahan. Drive kluar dari skolah time belajar. Susah woh nak lepas gate skolah dengan ada pak guard jaga! 

Camwhoring I 


6) 3 tabiat ketika memandu.
-layan lagu yang mendorong untuk menari ala-ala agnes monica, kalau lagu tu sedey leh mencurah-curah air mata
-camwhoring
-baca doa b4 memandu. Kalau tak, memang tak confident nak drive.

Camwhoring II 


Camwhoring III

7) 3 pantang time memandu.
-masa memandu yang tidak sesuai. I mean senja, sbb tak nampak
-handphone berbunyi ketika I tengah dekat selekoh, terus x concentrate nak drive
-pantang nak hon orang lain. Hon Shiro tu memang tak berfungsi kalau saya yang drive. Lain la kalau kekasyfi hati drive, kalo tak bunyi memang x sah.

8) Last sekali, as usual..kena la bagi tag ni kat sapa2. So this tag goes to:
-aidathepinkgoddess 
-hazzyishak 
-elyaelmo 
-natrah 
-meza
dan kamu semua. Saya tgh malas.


Tak da mood plak sekarang. Nanti nak update pasal kat Johor pulak. Nak crita banyak, tp tak sesuai kot nak tulis kat sini. *Heh*

Sekian, Kamsahamida~

6 doll(s) whispering:

cik selamah kundang said...
May 4, 2010 at 5:16 PM

dah lama xcamwhoring.xda kamera phone dah.hehe.btw,2 bulan lg eppa genap.takut2

PurPLe LaDy AiFA said...
May 4, 2010 at 5:24 PM

xpe, skrg leh camwhoring guna dslr! hahaa

tu la.. 2 bulan je. takut dan cuak segala ade.

~dARlee zURiS~ said...
May 4, 2010 at 7:28 PM

kereta effa cam kedai lak
banyak patung2 ek.hehee..

ElyaElmo said...
May 4, 2010 at 8:08 PM

purple lady ade silau kee waktu malam?? tak leh mandu waktu senja tu....

PurPLe LaDy AiFA said...
May 4, 2010 at 10:15 PM

zuris,
hahaa.. perasan jugak zuris mende tuew ek.. hehe

elya,
yup, sy ada masalah silau yang melampau. heee

prettyrain said...
May 4, 2010 at 11:04 PM

fuhhh. ada tag..
dh lama tul tk jwb tag ni.
tungguuu kemunculan entri tag itu