Entri ni akan di delete

Morning ols. Kejap lagi saya akan keluar menguruskan beberapa hal perkahwinan. 1st thing mau jumpa vendor kad kahwin for Kekasyfi Hati's side and extra cards for my side, then beli barang hantaran yang tak berapa nak settle and beli kain bermeter-meter for the deco. Tomorrow pulak nak discuss dengan vendor wedding cake. Oh, my weekend bakal dipenuhkan dengan aktiviti sebegini dah. 

I'm so not myself lately. Semalam hampir kehilangan handphone sebab keterujaan membeli kek di Secret Recipe. Nasib baik staff Klinik Haiwan tu sungguh jujur menyimpankan handphone saya. Malam-malam before ni kerap jugak saya tinggalkan kunci rumah and kereta di luar halaman, selalunya pagi2 nak pergi kerja baru jumpa kunci tu di luar. Macam free-free nak bagi orang masuk. Tapi alhamdulillah setakat ni tak ada apa2. Sebab itu saya percayakan rakyat Malaysia! =) 

Ok, i'm going now. Sekian, Kamsahamida~ 

FurFLe NoTes: Bakal didelete sebab merapu dan tidak bermanfaat. 

3 doll(s) whispering:

cik selamah kundang said...
May 22, 2010 at 2:16 PM

hahaha...yg nk kena i dulu dear sbb tido depan.kikiki.takpa.kita kena pcykan rakyat mlysia.

QueenWizza said...
May 23, 2010 at 12:00 AM

haha sebulan lg epa. sungguh cm x caye.. hehe..slmt wat persiapan.. aja aja!

arrizz said...
May 23, 2010 at 7:15 PM

waa bhaya tu..jgn lpe lg ye