Permata Yang Hilang


Yesterday tengok drama Permata Yang Hilang dekat Astro, then dengar la lagu duet ni. Oh, romantik jugak kalo nak masuk jadi wedding song list.


Kita Insan Biasa (JayJay dan Dayangku Intan)

( P )
Andainya dapat kuulang semula
Suatu zaman yang bernama remaja
Akan terpelihara segala milikku
Hanya buatmu...

( L )
Lautan mana yang tidak bergelombang
Bumi yang mana tidak ditimpa hujan
Aku sepertimu ada waktu diburu
Oleh dosa-dosa masa yang lalu...

( P )
Diriku mawar pudar warna
Tiada lagi yang istimewa
Dapat dipersembahkan
Menjadi satu lambang sucinya percintaan

( L )
Usah lagi kita persoalkan
Keterlanjuran di masa nan silam
Kusedia terima dirimu seadanya
Kita insan biasa...

( P )
Diriku mawar pudar warna
Tiada lagi yang istimewa

( L )
Kusedia terima dirimu seadanya
Kita insan biasa…



Tapi bila tengok lirik.. Adehhhh~ Mane boleh!

Sekian, Kamsahamida.

FurFLe NoTes: Teringat Kekasyfi Hati kata die g kenduri lecturer and lagu 'Perpisahan Terasing' jd lagu tema. Erk?


4 doll(s) whispering:

Aida The Pink Goddess said...
April 23, 2010 at 12:54 PM

mantap seyh lagu..

ada lagu baru by ari lasso pa, cintailah aku, best lagu ya for wedding !! hehe

zaiMi said...
April 23, 2010 at 8:39 PM

lagu ni memang best. menusuk kalbu. hehe

fanadz said...
April 24, 2010 at 2:31 PM

huhu.perpisahan terasing tak sesuwai jd lagu tema..
lagu tema popular yg selalu i dgr time wedding (setakat yg i pegi la) is "tercipta untukku" by Ungu..:)