Exclusive: Cik Selamah Kundang ditimpa malang.

Take a break on my wedding preparations. Next week sambung lagi. Entri kali ni berunsur gosip macam entri di Beautifulnara.

 

Adui! Sungguh sakit kami melihat keadaan Cik Selamah dengan kedua-dua kakinya berdarah dan terpaksa di balut dengan tisu. Apatah lagi disebabkan kejadian itu, dia berjalan terhencut-hencut dan tidak mampu untuk memandu ke hospital untuk menerima rawatan. Daripada sumber yang dipercayai, kejadian malang itu berlaku ketika Cik Selamah baru hendak mencuci muka sebelum pergi bekerja. Di saat melihat muka sendiri di cermin sambil berangan. (Biaaasaa la, pg2 bgn tdo, mamai2 sambil berangan. kami jg selalu begitu,) tiba-tiba sinki tersebut runtuh ke atas kakinya dan menyebabkan kakinya bleeding tak berhenti. Maka, berlakulah drama ke hospital, check-up xray, dan seterusnya.  

 
The culprit. Reason nak MC: injured sebab kena hempap dengan sinki. Terus bos dia cuak. 

So, kami sebagai housemate kesayangan haruslah bercuti untuk menemani beliau ke hospital. PurPLe Lady tunjuk gambar di atas ni sebagai bukti mengapa kami tidak ke opis, tapi mereka kata tu bukan bilik air I sebab tak nampak anything PurPLe dalam tu. Maka untuk memuaskan hati mereka, PurPLe Lady snap lagi sekeping. 



Hambik kau. Tempat kejadian bersama luggage purple yang semakin popular kerana kejadian di entri ni. 

Sekarang, Cik Selamah berada dalam keadaan stabil. Mari kita doakan beliau cepat sembuh dan mampu memandu semula. 

Sekian, Kamsahamida~  

FurFLe Notes: Sepatutnya tajuk entri ni-Cik Selamah ditimpa sinki



9 doll(s) whispering:

Jard The Great said...
April 2, 2010 at 3:31 PM

wargh.. hope she's ok..

Aida The Pink Goddess said...
April 2, 2010 at 3:45 PM

oh mai, bahayaa nya.... aduh2 luckily, everything's alright..

Atiqah Adnan said...
April 2, 2010 at 4:10 PM

Ya Allah! eei takutnye.. macamner laa bolehb jatuh sinki tu eak..
seb baik tak teruk sangat..

erm.. tulaa.. hope cik selamah selamat menggunakan kakinye seperti sedia kala.. kem salam dia ye..

LanaBusyBee said...
April 2, 2010 at 4:23 PM

ish2...mmg nasib dia di hari jumaat ni...teruk x lukanya? eee mcm ngeri je..harap mooney pat2 baik

cik selamah kundang said...
April 2, 2010 at 6:46 PM

hehe..jatuh ditimpa tangga.sakit ditimpa sinki.hehe.tq a lot eppa.sgt2 appreciate smpai half day plak.im doing well.tp esok xray kt swasta kot.sbb makin sakit jln

QueenWizza said...
April 2, 2010 at 10:03 PM

takutnya tgk sinki tu pecah..x dpt imagine kaki muni tu luka camne

cik selamah kundang said...
April 3, 2010 at 12:45 AM

queenwiza:lukanya kecik.tp sebelah kiri rupanya dlm mybe terkena urat.sbb tu makin bengkak.don't worry.esok lyn munirah tgk cemana

ezzati said...
April 3, 2010 at 9:30 AM

mmg xclusippp...ngerinya tengok sink tu..baru call dia..dia dok berehat makan kacang(ayat tambah je mkn kacang tu)

eLy said...
April 3, 2010 at 2:03 PM

haa.. kena report kat tuan rumah mntk ganti rugi nieh..