DIY Your Love Storybook from photobook.com

I assumed that most of you dah tahu what photobook.com is. I pun tahu after I stumbled into a few brides-to-be brides-used-to-be blogs yang DIY their wedding albums. So, for those yang belum tahu, it's actually a tool to DESIGN-IT-YOURSELF your custom storybook album, suitable for weddings, engagements, tributes, yearbooks, graduations and etc! Easy, user friendly software, and high quality paper are used. Very useful for me yang very kiamsiap during engagement last year sampai hire 2 orang photographer dengan charge RM150 dan RM70 and tak mau print out gambar. Jimat.


My long hot summer vacation dimanfaatkan sepenuhnya dengan mendesign storybook for my engagement last year. 95% dah complete, tinggal nak touch up here and there je lagi.

I choose LARGE LANDSCAPE DEBOSSED HARDCOVER BOOKS
38.1 x 27.94 cm (15" x 11")
40 pages
Price: RM 304 BEFORE discount plus RM15 for shipping.

Maka dengan itu, dengan penemuan photobook ni, I don’t have to pay RM500 to photographers yang offer me the cheapest price to edit photos plus print out my custom storybook album. Another good news is, photobook is having promotion in this February by giving 40% discount for orders in February. Note that the offer ends on 28th Feb, so hurry, create your album now, upload it and get the cheapest price for your love-story book. =) 




How to create your album?

Easy, Just download the software from here, install it, follow the instructions and get started. 


Orise, Good Luck people. Remember, before 28th Feb ye.
Sekian, Kamsahamida~


FurFLe Notes: Any questions, jangan segan-segan nak tanya. Helpdesk versi PurPLe Lady sedia menjawab pertanyaan anda. Aha.

7 doll(s) whispering:

Aida The Pink Goddess said...
February 17, 2010 at 7:50 PM

this is what u tell me dear?

Jard The Great said...
February 17, 2010 at 10:00 PM

eheh.. takda keperluan lagi

PurPLe LaDy said...
February 17, 2010 at 11:04 PM

aida,
yup yup. this is it. heee

jard,
xpe, sampai seru tu berguna nnti. hoho. xpon gn 4 ur bro's wedding...

cik selamah kundang said...
February 18, 2010 at 9:12 AM

manfaat cuti raya cina la ni....sempat edit mengedit.pasni buka kedaila kak..jgn buka kp 4 suda.

psst:part time job pun laku gak neh..tryla

PurPLe LaDy said...
February 18, 2010 at 10:05 AM

abg eyriqazz,
yup yup.. mmg mnarik. leh u buat album family. hehe

muni,
huhu.. boley2.. nk charge murah jugak lh.. hihi

hooo.. part time? jom kte wat sm2. leh edit gmbr smbil tgk glee.. huhu

ezzati said...
February 18, 2010 at 10:39 AM

sedang mendonlod...thanks sharing..nampak cantek je edit tu :)