It's TODAY! Buy 1 Free 1 at Kenny Rogers Roasters



Kenny Rogers Roasters celebrate RED on 13 Jan 2010 - marking it a significant day by giving out a *complimentary Kenny’s Quarter Meal with purchase of a Kenny’s Quarter Meal for those who visit KRR restaurants with any element of the colour red (you could have red lipstick, red cap, red shirt or red head band). It will be a day that people can mark on their calendar to remind them to take the opportunity to eat healthy!


Come to Kenny Rogers ROASTERS restaurant nearest to you and enjoy this gift of health!

*Terms & Conditions apply


Kulim tak bukak2 lagi Kenny Rogers. Nak-nak pergi lah ke Perda. Kena makan Makcik Ani Rogers ayam golek tepi jalan depan Bank Muamalat la untuk melepas gian. Sama je roasted chicken, cuma ada perisa tambahan dr asap kenderaan.



Sekian, Kamsahamida~


FurFLe Notes: Kalau Red 'di dalam' dapat tak?



12 doll(s) whispering:

Nikel Khor said...
January 13, 2010 at 11:43 AM

get info..tonite go Q for it..

Nikel Khor

~dARlee zURiS~ said...
January 13, 2010 at 1:07 PM

hahaa..takkan nak show yg 'di dalam' tu?
;P

QueenWizza said...
January 13, 2010 at 1:48 PM

haha kalo red di dlm dpt gk. tp kena bukak n tunjuk ler.

tp cuba bc btul2 iklan dia.. mcm kena bli menu tu je bru free..
mashed potato&gravy,bbq baked n coselaw. x suke seme tu.. huhu.

PurPLe LaDy said...
January 13, 2010 at 2:21 PM

Nikel,
yey.. go for it!

zuris,
hahaha.. payah tu.

wizza,
ngeh2.. tp i xde kale merah la.. malu nak sidai nnti jiran nmpak. ;p

hoo, btol2. kne beli set tu br dpt free.. so, ape lagi. layan ayam golek je lah...

ezzati said...
January 13, 2010 at 2:47 PM

hehe..baru ingat nk buat n3 pasal ni..ada org dh buat dulu :p..

i pkai kasut merah ni..bole?haha

ezzati said...
January 13, 2010 at 2:48 PM

petang ni nak g mkn :)

PurPLe LaDy said...
January 13, 2010 at 3:15 PM

zati,
hehe.. tapi apakan daya, buat entry pon x dapat nak makan.. =(

wah, kasut merah?? brani nye. mcm mne tu? tunjuk sikit. merah garang..

cik selamah kundang said...
January 13, 2010 at 3:49 PM

setakat ni,saye blm ada yg dlm2 berwarna merah.p*** byk...baju merah xsidai lg.layakkah?

chenta said...
January 13, 2010 at 5:17 PM

wah..bestnye kenny..

PurPLe LaDy said...
January 13, 2010 at 5:41 PM

muni,
xley nak agak la p*** tu ape.... cpt la bgtaw.

chenta,
g la makan.. ajak kawan suh bayar.. hehe

el said...
January 13, 2010 at 7:34 PM

yang di dalam leh lagi kot... jangan yang pakai buang dah la... :P

PurPLe LaDy said...
January 14, 2010 at 9:44 AM

haha. cmne pkai buang tu? ;p