Blog Aduka Taruna

Sekejap je dah popular macam Hani Tarmizi. Dengarnya Encik Aduka dah serah diri kat balai and dia boleh kena denda sampai RM50k! Hmm, kalau dia ada nuffnang kejap je die leh bayar denda tu.. Traffic ke blog dia mesti meningkat super duper laaaa.. Rugi kalau dia tak register nuffnang.



Sumber gambar from Ezany-kun's blog.  



Sekian, Kamsahamida~

FurFLe Notes: Satu lagi cara nak naikkan traffik ke blog, tapi boleh kena lokap. 




11 doll(s) whispering:

ezany said...
January 26, 2010 at 3:03 PM

tu la kan.. mmg hits no1 kat blog dlm malaysia la kot skang ni.. kalah selebriti blogger.. ekeke..

blog tu masih ade org lain yg tlg operate.. masih sempat lg kalau nak psg ads.. hehehe..

PurPLe LaDy said...
January 26, 2010 at 3:18 PM

ezany,
btol2.. kalah gosip forum.. teringat lah blog haji kahar rasul palsu dlu.. die nye traffic pon mcm nie gak, hari2 lak tu b4 die kne tangkap.

Aida The Pink Goddess said...
January 26, 2010 at 3:32 PM

hahahha byr k duit nuffnang.. i hv read his blog

-bintunahal- said...
January 26, 2010 at 4:14 PM

blog dia pasal apa wei.tenggelam dlm dunia seniri

JohnJenin said...
January 26, 2010 at 4:43 PM

tak boleh melawan dasyat blog Dr. M masa baru bukak dulu. Sampai blogspot detect kata spam blog sebab terlalu banyak traffic dari Malaysia sendiri. Hehehe

PurPLe LaDy said...
January 26, 2010 at 5:10 PM

aida,
awk slh seorg penderma k nya byr denda. ;p sy sik smpt nak baca..time sy click ya trus hang! kciwa2.

muney,
aduyai budak nie.. blog die mengeji sultan johor..haha. xpe, mlm ni astro dah ade, leh tgk brita.

johnjenin,
yeke? smpai mcm tu skali?? huhu. dr M mmg popular.. dan direspek dlm ms yg sama dikeji masyarakat setempat. ;p

arrizz said...
January 26, 2010 at 8:40 PM

wah mcanak naik laa trafik dia..aku antara yg myumbg trafik dia laa..mmg slah satu cara yg sgt bkesan nak naikkn trafik tp risikonya tggi..

PurPLe LaDy said...
January 26, 2010 at 11:33 PM

arizz,
ko jgn wat cmtu wey.. jgn2. ;p

QueenWizza said...
January 27, 2010 at 9:38 AM

muni mmg ketinggalan ketapi..
semua org tau psl aduka ni..

dia da kena tangkap pun. direman 4 hari hehe...

http://jomss.blogspot.com/2010/01/gambar-aduka-taruna-digari.html

ezzati said...
January 27, 2010 at 10:05 AM

hahah..btul tu..smlm msuk blog dia..sedang online 1k++...

kalo ada nuffnang, masyukkk...pastu buat bayar denda...hehe