akhir nyer dear nk gak kawen... alhamdulillah...
nnti kite bincang date bler.

i love you..
-Mr Ai-Fa-


This is what he replied to me today.

Actually, he's waiting patiently for me to say YES! for ages. And I kept saying that I'm not ready for that. Marriage life is really a big thing for me therefore I kept delaying that and not finishing my Quran.

I don’t know how and why, but suddenly today at 8.47AM, (imagine la-time I tengah conference meeeting, sebelah tangan pegang pen, sebelah tangan pegang phone) something struck my mind and I felt that I want to get married. So I immediately sms and send mail to Mr Aifa and told him the good news that I'm now ready! I guess this is something we could not control. =) Rahsia alam.


20112010 sounds a great date. Luckily the love cupid shoots the love arrow a year before. Should have enough time for us to prepare.


Still waiting for creative, romantic, and cute OFFICIAL proposal from Mr.Ai-Fa. Who wants to be our photographer? ;)

FurFle Note: Rasanya mlm td baru je chatting dengan Cik Anna gorgeous bincang hal nie. And that time, seriously tak terlintas lagi nak melangkah ke gerbang perkahwinan. Perempuan, macam tue la. Memang tak fikir panjang.
Sebenarnya kejadian ini berlaku sehari sebelum raya. Dah lama saya di-inform, tapi saya tak nak raya saya tercemar dengan kejadian yang tak bermanfaat ini, maka saya telah buat-buat lupa.

Tapi semalam, selepas tiap-tiap malam raya tidur pukul 2 pagi, selepas 15 jam perjalanan dari Pontian ke Kulim dengan 13 kali berhenti, selepas penat-penat raya dengan seronok, this welcomed me!


Tepuk tangan sebab penjenayah itu berjaya masuk


Gril ni baru je dibetulkan beberapa hari before kejadian

Ya Tuhan! (Tapi muka cool lagi)


Ruang tamu depan


Ini bilik saya. Nota-nota time Universiti semua terbongkar


Setahun duduk di sini, tak pernah lagi sy bukak kotak nota-nota nie. Dengki la kot.


Dieorg sengaja nak suruh saya kemas bilik sebab bilik saya bersepah sangat


Ni memang super dengki. Sengaja tak nak saya pegi office cantik-cantik.


Penat nak fikir benda-benda yang hilang


Ni penat je sebenarnya.


Argghhhhhh.... Okay cukup. (kang kerut lebih2 muka cepat tua)
Tadi Mr Ai-Fa tanya I time tengah tengok keadaan rumah nie,
"Kenapa dear boleh gelak-gelak lagi?"


Hmm, benda dah nak jadi, redha je. Penat sangat sampai tak boleh nak marah.

Saya jenis yang x peduli sangat kalau benda-benda dah jadi nie. Nak marah dekat penjenayah ni pun malas.Tapi selepas mendengar pandangan dari kawan-kawan, betul apa yang meraka kata. Mungkin penjenayah ni akan kembali lagi selepas dia tahu semua penghuni di sini adalah perempuan. Bahaya juga kalau nak difikirkan. Marilah kita bertawakal sama-sama.


Kepada penjenayah: Sila jangan datang lagi. 2 kali cukup la. Mana boleh beraya sampai 3x. Tak baik taw.


Sekian, Kamsahamida~

Assalamualaikum and Salam 7 Syawal!


9 am from Pontian. heading to Parit Yaani at Yong Peng


I served you guys the photos during beraya at Johor. No photos at in laws because his family is quite bertatatertib and sopan santun so I kena control-control perangai, takkan nak menggedik-ngegeh bergambar ala-ala di Baitul Asza itu. So, the photos include all my journey from Kukup, Pontian to Kulim, Kedah.


His mum kept talking about Berasak. So this is it. One of Javanese food.


Itu adalah nasi lemak yang dikukus, kemudian diletakkan dalam daun pisang, then direbus pulak. (Betul ke info saya?)


Our first destination is Mak Chak's house.



Oh, begini la hidangan kuih raya di Semenanjung.


Pinkish layer cake served there.


Mak Chak told me, " Ni serius Mak Chak cakap, Aifa memang boleh masuk family kiteorg..."
+) Malu nye saya (blushing*blushing*) tgk tulisan pun jd pink pink sbb malu
Thanks Mak Chak and Elly for the wonderful superb Soto!

Next pit stop would be Ziela's house at Parit Jawa.


Lontong yang juga sangat sedap! Kenyang*Kenyang.


I reached rumah Ziela! O yey.
Hmm, thinking of this, only 2 girls of Micro-E 's house je belum sampai. Najah's in Kuantan and Sya's in N9. Yang lain, completed!


Bergambar skema dengan kereta Persona cik Ziela


"Ni haaa, pagar langgar kereta aku hari tue" kata Ziela sambil menunjuk kesan calar balar di keretanya.


Jumpa lagi Cik Ziela. Cepat-cepat kawen ye.


Penyumbang utama rehat di RnR dan Stesen Minyak
Po0p0o-6x!
Shishi 2x!

Nasib baik la I sayang you Zerro hoo!

Rehat seketika di stesen-stesen Petronas sebelum meneruskan perjalanan



"Thanks sayang sebab buat family org sayang dekat dear" Mr Ai-Fa said.
Habis dah nikmat 7 Syawal. *Harap-harap lepas nie ada org jemput ke rumah terbuka lak* Hee.
Syoknya Raya! =)
Sekian, Kamsahamida~



Selamat Hari Raya ke 6! I'm so happy that I still can access the internet. Hee.


I was alone in Coffee Bean, drinking Pure Ice Blended Vanilla which was awesome (background music now are all romantic songs..suddenly rindu Kasyfi. Haha (^-*)



Leaving Kuching with Jue Aziz-in-Takbiratulihram-look. =D



Before my departure this afternoon, I went to the last OPEN HOUSE at aunty Menah's house and ate Beehoon Belacan and Mee Kari Sarawak! LOVE THEM!



I'm her first guest. Perasmi!


The paddy egg. SUPERB one even nampak hodoh.


This is the Beehoon Belacan. I love to make it banjir!


Asob's eating Sarawak Curry Mee


The must have eat every raya-Bingka Cheese!

Sadly, I didnt bake any for this Syawal coz I've lost the recipe. =(

Before Abah's leave for Sembahyang Jumaat


Tudung Bawal was chosen for meeting the in laws! Hee


Green outfits was given byKasyfi's mum for Risik aka Tekol


Sushi wants to come over to meet Zerro


Check-in session

Oh yaa, I was too sad to leave Kuching after all great days I had here, so to comfort myself, I treat myself a fragrance which I love the scent so much since the first time I was introduced to it. Lovely Lace theme!


Arin is the girl behind the purchase. She's the one who said "BELI! MESTI! BELI the 100ml one.." Heh



Got the scents! Paul SMITH ROSES. =)


Do not OPEN until final destination


My favorite sampai syurga!


Btw, this Ramadhan and Syawal was a GREAT one. A MEANINGFUL one. Alhamdulillah for that. Everything in Kuching was all fantasy my world-camwhoring all the way, poghet every seconds, eating Sarawakian dishes, everyday was fill with joys and laughter! Great holiday…Bye bye!

eh, Kasyfi dah sampai. Need to go.


Sekian, Kamsahamida~!


Selamat Hari Raya ke 5!

The original outfit of the day.

But then, I changed to Baju Kurung as I still want the raya feel!



The last day of my Raya in Kuching for this year was closed with Open House at my own house and my 2 minutes-away-aunty. Baitul Asza's menu is the new-famous-must-eat-food in Kuching which is Nasi Ayam Penyet. Didn’t bother to snap the photos of the food as too busy entertaining our guests -families and friends. (Tapi sempat bergambar-gambar!)


The eldest, I mean the 1st Batch cousins

O yey, Powerpuff Girls are also here. Our last reunion for this Syawal. =(


Saudagar tudung mengamalkan sistem barter, di Hari Raya



AzzaYuna, Aidathepinkgoddess and Aifathe PurRLe Lady =)

*Shawl Yuna*Tudung Siti*Tudung Aida Radzwill*

(Za, your Yuna style really enhances your round beautiful eyes!)



Later at nite, we went for aunty's house to eat the SOTO and Laksa Penang for dinner. This will be the last meeting session with cuzzies so the main agenda is always photo-taking and gossiping.

Umi, Kak Diana and Asob-posing to show the crystal as the backdrop


The 1986's babies


Tengah gossip. Guess what are our main topic about?


And there are the men, waiting with endurance.


Finding the right spot
I asked them "Mun bergambar sitok kedak bergambar rumah urg kaya sik?"


Okay, 1, 2, 3 and snap by uncle


Again, the lovely cuzzies~


Tomorrow I'll leave Kuching at 2.25pm flight, heading to Johor for beraya at my will-be family's place. Mr Ai-Fa will introduce me to her aunts and uncles for the first time, so help to pray the best for me. (nervous! And I tried hard in choosing the best outfits for the ziarah~)
Okay, gonna miss this Raya- Asza's Family, Haji Majidi's families, Aida and Azza, and Sushi Ebi Noya. I HEART you all. *sob*sob*

Sekian, Kamsahamida~