InnerShine Berry Beautiful Eyes Search 2009


Peluang besar telah tiba untuk cucu-cucu sekalian, especially yang suka nak amik gambar pose ikan bawal. Ini lah masa nya, kumpul balik koleksi gambar pose ikan bawal, pilih the best pose yang cantik, hantar kat Cerebos Sdn Bhd. Senang kan? Kang kalau ada rezeki leh dapat set barang kemas RM10k tu, terus boleh buat hantaran. Jimaaaaaaaat kekasih2 korg tak yah beli set brg kemas lagi utk hantaran.




Last year my sister dah join, dapat la menang kategori 50 photos paling fotogenik, and hadiahnya? Sebakul besar Inner Shine Berry yang super sedap itu… Giler gedabak dia nye hamper, ntah brapa botol agaknya dalam tu sebab kitaorg 6 orang adik beradik minum 5 botol sehari pon tak luak!




Haaaa, apa lagi, beli lah Inner Shine Berry cepat-cepat di kedai berhampiran, baca syarat-syarat penyertaan and join contest ni before 15 December 2009. Yang menarik nya, setiap penyertaan CONFIRM akan dapat EXCLUSIVE GIFTS dari Cerebos group x kesah menang atau kalah. Selamat berposing!
Click here to donwload the Contest Form.


Sekian, Kamsahamida~



FurFLe Notes: Miss Aidathepinkgoddess dilarang join this contest sebab CONFIRM judge akan immediately pilih dia menang, tak pandang dah gambar contestants lain! ;)

13 doll(s) whispering:

arrizz said...
December 2, 2009 at 12:59 PM

eh utk cntikkn kulit ek?
wah tahniah laa kt kakak ko..hehe

ezany said...
December 2, 2009 at 2:44 PM

hehe.. cik aifa nak join la ni ek..

Aida The Pink Goddess said...
December 2, 2009 at 5:07 PM

aihhh, ada indah footnote!! note itu patut untuk awak sendiri! hehe

Aida The Pink Goddess said...
December 2, 2009 at 5:09 PM

nana mata hazel nak eppa owh, bestnya dpt byk innershine dah la sedap!!!

QueenWizza said...
December 2, 2009 at 5:44 PM

wa kalah memang pun dpt adiah ke.. mcm nk join. mari mari~

AiFA Cho-CHang said...
December 3, 2009 at 8:48 AM

arrizz,
berry ni utk cantikkan mata.. btw, adik aku le yg menang tue.. aku kan kakak sulung terbaik. haha

ezany,
hahaha.. x sure lagi. tgk budget ade duit x nak beli inner shine.. =D

aida,
nope, that's for you! hehe. aok, mata nya hazel sikit. sik tauk baka ney di amik nya ya.. haha. aokk.. nyaman!

wizza,
haah... semua leh dapat hadiah.. join2..trus lah ke guardian utk membeli nnti.. ehhe

LoctorMayat said...
December 3, 2009 at 11:36 AM

Siapa nak hire photographer untuk dapat gambor mata cantik dan mengancam? :)

arrizz said...
December 4, 2009 at 1:00 AM

laki bleh pkai ke?

AiFA Cho-CHang said...
December 4, 2009 at 11:27 AM

semestinya.. dun worry, xde hormon pompuan dlm nie.. hehee

MisS Nurma™ said...
December 24, 2009 at 12:35 PM

hey...
i dah masuk contest nie =)
x tau la dpt ke x heheh so wish me luck.
nak tnye cikit.cam ne kite nak tau kite terpilih eh??

AiFA Cho-CHang said...
December 24, 2009 at 2:44 PM

miss nurma,
ohh..i nak submit aritu, tp x sempat. plus time tu asik tdo tak tentu, so trus malas nak join.

good luck btw! pihak cerebos will contact you ble you're listed. tapi amik masa jugak la..good luck2!

MisS Nurma™ said...
December 25, 2009 at 1:23 PM

owh...
wokey thx deAr !