Sweet November: Keanu Reeves and Charlize Theron


Hari ini pergi kerja lambat sikit sebab bangun lambat. Nak salahkan movie romantik lakonan Keanu Reeves la! Tu la Cik PurPLe Lady ni, kononnye nak tengok movie nie time bulan Novermber jugak, bersesuaian dengan tajuk movie nie, Sweet November .

So, masuk je dalam Shiro, letak beg dekat belakang, terus nampak makhluk ni dekat sebelah driver seat. Heeee, comey kan? Nama dia Miss Eppa. =)


*+Miss Eppa bawak bread, cheese and latte.+*

*+Ada disertakan bersama letter of apology.+*


*+Lepas ni Miss Eppa akan teman I g keje pagi-pagi+*



Kekasyfi hati
kata: Breakfast adalah meal yang kita tak boleyh nak buat bersama, so I'll let Miss Eppa accompany you. Enjoy your breakfast!

Mistake-nya adalah: I puasa. Puasa ganti pulak tue, so tak boleyh nak berbuka on the spot. (tak baik mengeluh, kang nanti pahala puasa jadi besar duit syiling 1 sen). Tak sabar tunggu pagi esok sebab nak breakfast.

Sekian, Kamsahamida~


FurFLe Notes: Kalau macam ni nak merajuk selalu la… ;p

12 doll(s) whispering:

al-Wann said...
November 3, 2009 at 9:01 AM

cutenye miss eppa..he2..nak roti ckit,he2..

cik selamah kundang said...
November 3, 2009 at 9:48 AM

xsangka nih eppy sweet camtuh.bilalah nk rasa camtuh.dem!

Anonymous said...
November 3, 2009 at 10:05 AM

gila la...cut da menatang ya...ng r0mantik..9.9999 0ut 0f 10..ahhhaha...pa ka reti ya...

AiFA Cho-CHang said...
November 3, 2009 at 10:58 AM

al wann,
heee, kiut ke dia? plek sebab dia binatang berbulu berwarna pink.

nah amik la.. sedap. makan ngan cheese, br discover kesedapan coklat cheese hari ni.

cik selamah,
eppy sweet, tp eppa sour! huhuhu

boleyh je rasa. buang ego 2-2 pihak. jgn terpengaruh dengan novel melayu. =D

aza,
heh.. ada indah merik markah. smpat! menatang ya plek.. sy tkt, so sy tinggal dlm keta jak.

Aida The Pink Goddess said...
November 3, 2009 at 11:17 AM

hahha aza merik markah! hehehe setiap nak padah/polah aza mesti sy tetak, sorry za...romentika de amore eppy tok eh, bestnyer

AiFA Cho-CHang said...
November 3, 2009 at 11:51 AM

nyalah ya.. azza nang plek2 selamba.. heh

ur abu pon romantika juak bah dood

Aida The Pink Goddess said...
November 3, 2009 at 12:21 PM

bok sy maca, kenak awak takut ngan bear ya indah..ahahahaha eppa lawak juak! haha, cute bah nya, kaler pink gik ya...

p/s: lunch dinner ktk duak polah sama2 ka?

AiFA Cho-CHang said...
November 3, 2009 at 2:05 PM

sebab sy sik pat terimak bear2 ya kaler pink. nya mcm makhluk. mun nya pakei bj pink still acceptable..

p/s: sik la.. dinner jarang, sy mls nak kuar. lunch pon time weekend mun sy sikda girls day out. huhu

najah said...
November 3, 2009 at 10:54 PM

cutenya...mahu satu juak..

AiFA Cho-CHang said...
November 4, 2009 at 9:02 AM

najah,
tggu besday ko taun dpn. tu pon kalo aku still kat sini laa