Penyembuh Rindu-Mawi & Diana Danielle

*+Lirik Lagu Penyembuh Rindu+*

Adakah kau berada di sana
Ku dapat rasa kehadiranmu
Walau hanya di dalam kalbu
Ku merindumu selalu


Pelik juga tapi ku pun rasa
Bagai kau berdiri disisi ku
Terkenangkan waktu ketika
Berdampingan bersama-sama


Setiap pertemuan
Pasti akan temu detik perpisahan
Walau kini terpisah
Kenangkanlah saat indah
Sebagai penyembuh rindu

Kita tak ditakdirkan bersama
Untuk masa yang lebih lama
Biarpun hanya seketika
Kehadiranmu dirasa..rasa


Setiap pertemuaan
Pasti akan temu detik perpisahan
Walau kini terpisah
Kenangkanlah saat indah sebagai penyembuh rindu
Kenangkanlah saat indah sebagai penyembuh rindu

Sekian, Kamsahamida~

FurFLe Notes: Ni hasil usaha menunggu lagu ini diputarkan di Radio Era, record guna handphone Sony Ericson, and taip lirik sambil rewind banyak kali. Google lirik lagu nie memang takkan jumpa wooo.

9 doll(s) whispering:

Aida The Pink Goddess said...
November 24, 2009 at 12:32 AM

heheh excellent effort there! lagu tok soo 80s ooh, mcm zaman khadijah ibrahim.hehee..

al-Wann said...
November 24, 2009 at 12:44 AM

xdgr g laa..nnt try dwld laa..
anyway, nice method there..
hehe

AiFA Cho-CHang said...
November 24, 2009 at 9:07 AM

aida,
yes... very oldies! sy pon teringt kathy ibrahim! jamal abdillah skali.. huhu

al wann,
x jmpe lg mp3 dier. kalo ader jmp bgtaw ek. skrg ni dgr dr yg record dlm hp tu je.. haha

ezany said...
November 24, 2009 at 2:24 PM

sure jeles ekin camni.. xpdt nyanyi sama ngan mawi.. hehe..

AiFA Cho-CHang said...
November 24, 2009 at 4:52 PM

semestinya... ekin nyanyi x sdp.. heh

Jard The Great said...
November 24, 2009 at 7:51 PM

hehehe... waaaaaa!!! lagu lama!

bakawali_11 said...
December 5, 2009 at 7:43 PM

astgf....seksa jg acara mu e2.....tpi iya ohhhh,xda lge neh,donld pun x dpt,,,,

AiFA Cho-CHang said...
December 5, 2009 at 8:25 PM

jard,
eh, ni lagu zaman dlu ke?


bakawali,
haah, itu la pasal

imanrashad said...
August 23, 2010 at 6:15 PM

maaf ye kak diana dan mawi bkn nak terkasar bahasa tp lagu penyembuh rindu nii sy x phm lah.SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL- MUBARAK