Ketampanan Aaron Aziz

*Jelita, Kacak dan Cantik!* Pisau Cukur- Di Cinema Sekarang!


Oh, tak sabar nye nak tengok movie nie! Selain set movie nie yang NAMPAK macam menarik, costume actress nye yang up to date dan nampak gurly2 and ladies, MESTILAH sebab AaRON AZIZ yang sangat kacak dan tampan yang menjadi priya pujaan setiap insan!
Oouwwhh…! ;D *muka miang*



Tips memilih teman untuk menonton filem ini:

*+Haruslah menonton bersama GIRLY girls!+*
(Ok, boyfriend GIRLY girl yang pakai temulawak diampunkan boleyh tengok bersama.)


*+Haruslah menonton bersama peminat obsess pelakon-pelakon utama.+*
(AaRON Aziz-KU, Fazura or Maya. Oh, Nabil dengan Afdlin pun boleh jugak la.)


*+Haruslah menonton bersama mereka yang boleyh terima perangai gediks yang kurang melampau (oh, gediks itu okaayy!) dan tidak membebel, “ee, gediks la pompuan nie” sepanjang movie.+*


*+Haruslah menonton bersama mereka yang tak letak high expectation ketika menonton filem Melayu, supaya tidak kecewa di kemudian hari.+*


*+Haruslah menonton bersama girl yang macam ni, -suka observe baju Fazura, beg Maya Karin, topi picnic mereka berdua and bla bla bla..Lepas observe, terus ada keinginan nak membeli. Wahahaha. Gadis 9 nafsu lagi.+*




Auuuwww~ oh Aaron! Sila click Aaron untuk ke site jejaka ini.


Ok, nak booking tiket sekarang jugak!


Sekian, Kamsahamida!


FurFLe Notes: Siapa pernah tengok Aaron Aziz dalam Megaraya Astro time syawal hari tue? Buruk giler dia nyanyi kan? (even better sikit dr Zoey la) Tapi I nak maapkan die jugak sebab dia tampan.



13 doll(s) whispering:

Anonymous said...
November 5, 2009 at 11:54 AM

menurut dr requirement yg a-pa kluarkan..saya nang sah xb0leh nangga d wayang...uhuhu...

AiFA Cho-CHang said...
November 5, 2009 at 12:04 PM

azza,
aaaapaaaakaaaahh?? requirement ney yang awk sik penuhi??? bukan no 1 ya udah kah? hehe

Aida The Pink Goddess said...
November 5, 2009 at 1:59 PM

harus tgk dgn aidafazura, pendek katanya!

hahaha ada indah requirement! aza molah lawak utk ke sekian kalinya...

AiFA Cho-CHang said...
November 5, 2009 at 2:30 PM

aida,
hahaha. mun awk da sitok nang saya dah narit awk masok wayang. heh

aok azaa ehh.. plek2 jak azaaa. hahaha

Aida The Pink Goddess said...
November 5, 2009 at 2:45 PM

saya tgh carik org bersesuaian juak nak nangga cita tok, Ada fazura harussssssssssssssss saya nangga, die hard fan! hehehe...

azza sikmok indah, nya skeptikal terhadap filem melayu!!!!

AiFA Cho-CHang said...
November 5, 2009 at 4:53 PM

hahhaa.. yalah tek dood. aida fazura tek nak.. heh. aza nang!nya urg puteh. bak kata nya, nmpak cam bes, lak kecewa. huhu

al-Wann said...
November 5, 2009 at 8:45 PM

wah minat gilak ko ngan c aaron nie ek..

Anonymous said...
November 6, 2009 at 9:29 AM

hehehe...lak sy nangga nya bila dah kuar astr0..huhuh...di mana2 yg free la..haha..dibuang negara sbb sik meny0k0ng filem tempatan..huhu

AiFA Cho-CHang said...
November 6, 2009 at 10:27 AM

wann,
aah.. sebab dier jejaka yd ada sifat kebapakan.. huhu. pemalu lk tu..

za,
hahaha. aok eh.. tggu la kuar astro la. mun sik raya taun dpn kt tv3. heh

al-Wann said...
November 6, 2009 at 5:45 PM

eh dia pmalu ek?sme laa,haha

AiFA Cho-CHang said...
November 6, 2009 at 10:55 PM

hehehhee. yeke? bgs la cm tue. ;p

eLy said...
November 9, 2009 at 6:18 PM

best citer ni.. okla utk tatapan peminat filem melayu..

AiFA Cho-CHang said...
November 9, 2009 at 10:52 PM

k ely,
haaah! agree sgt! =)