Boleh jadi Raja Lawak tak...?


My Zerro sekarang tengah gatal and miang tahap tak boleyh nak tahan nafsu and kebetulan Encik Jakenal and Cik Fifi sudi meminjamkan Munchy yang kebetulan tengah miang jugak. Auuuw~


The problem is, Zerro macam super gelojoh bila nampak Munchy (aah, munchy ni kucing betina yang cantik saaanngggaaattt) so bila I tried to put them together, Munchy macam malu-malu and takut-takut, Zerro pulak dah mulakan langkah pertama. Sebab kesian tengok Munchy, I pon asingkan dieorang balik.


Tolong~ siapa taw cmne nak bagi dierorg rela sama rela pasal mende cmnie? Hee. Zerro ni pon satu, orang kata buat warm up dulu tak nak. Heh. Gelojoh btol.
Btw, tadi tengah meng-google pasal CATs nie. Terjumpa lah blog best pasal penjagaan kucing secara basic. Kat sini. Lepas tu terbaca lah komen nie dalam blog tue:
Guest tu kata:
Ada kucing kawan saya mempunyai perangai pelik dan kelakar..(bagi saya la..)

Kucing tu suka menghisap tetek dia sendiri sampai kelihatan basah sekitar puting dia..n lagi kelakar..adik beradik dia yg betina pon mnyusu kat dia..masalahnya kucing tu kucing JANTAN! hahaha!

tabiat tu saya perasan sejak berumur 4 bulan hingga skarang (1 tahun da..)Apa masalah kucing tu yer? nak jadi bapok ke?


Tuan empunya blog jawab:
pelik juga tu kan hehehe. awk pasti ke dia jantan
MUAHAHAHHAHHA. I think this is funny enough to make me laugh whole nite! =D

Sekian, Kamsahamida~
FurFLe Notes: Zerro tengah mengiau dengan sedeyh dekat luar tu sebab tak berjaya memuaskan nafsunye lagi. Kesian nyee... Munchy, nape tak nak terime Zerro? Hodoh sangat ke Zerro?

8 doll(s) whispering:

SoMuI @_@ said...
November 7, 2009 at 9:38 AM

ei.... gaTAI juak tu kuching.... >..<
slow slow lar.... :P

Anonymous said...
November 7, 2009 at 5:37 PM

bukankah memang cara cats mcm tamau bila bab buat projek pembangunan modal insan ni??
yg betina tu mesti lari sambil meminta tolong (seolah olah)
kalu x silap mmng begitu kejadiannya, tp x sure pulak kaalu zerro mmang x menarek tertarek n d bomb!! haha

Anonymous said...
November 7, 2009 at 9:02 PM

aihhh....ksian nya zerr0...dr d0l0k gk nk berbiini...x juak dpt...habislah keturunannya...

AiFA Cho-CHang said...
November 8, 2009 at 3:44 PM

shirley,
itu laaaa.... very rakus! haha

anonymous,
haah, tp x taw la pulak. first time nie nak kawenkan koceng.. heh. zerro ensemmm gagah perkasa, tp gopoh dan rakus. haha

azza,
yalah tek zaa, sy alu mlps nya kat area umah sy lu.. huhu

Aida The Pink Goddess said...
November 8, 2009 at 10:23 PM

eppa: my sister said give them time to know each other! hehe

JakeNaL said...
November 9, 2009 at 10:36 AM

aifa... munchy pun still gatal bile balik rumah.... asyik bunyi jerk... pening kepala fifi:P hahah...i rase munchy MAHU tapi MALU... hmm maklum la dara lagi:) huhuh.... its take time i guess utk mereka berkenalan... dan mengenal hati budi masing2:) hahah..

AiFA Cho-CHang said...
November 9, 2009 at 10:51 PM

jakenal,
itue le pasal.. sm la ngan zerro.. gatal sokmo je neh.. bunyi cm serigala je tiap2 malam. heh. aah, dgr nye kne bg lm sket b4 dierog kenal.. hehe.

aida,
ya yaa.. byk juak urg madah gya. allrite2. lak la ngatur dating zerro lagik skali. hehe