Kris Dayanti dan Anang bercerai???!


Anyone out there yang will go to Penang (from Kuching) before 16th September, please contact me. I need help from you. Thanks!

Sesape yg belajar di Kuching nak balik Penang ke
Org Penang nak balik kampung ke,
Org Kuching nak shopping raya di Penang ke,
Nak pegi Penang sebab ade urusan keje ke..
Kamek tak kesah.. asalkan kitak akan ke Penang will do...


One more. Anyone yang berada di Labuan and akan balik ke Kuching time raya pun same, contact me. I nak pesan perfume! Heee +)




DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau Da Parfum.

I think I've found my new scent... Love it! =)


6 doll(s) whispering:

AiFA Cho-CHang said...
September 2, 2009 at 1:56 PM

hoho.. nk jugakk tue....

cik seLamaH KunDang said...
September 2, 2009 at 3:43 PM

kepala hangguk ngan tajuk.ingt nk tukar ohbulan dah..cis!

AiFA Cho-CHang said...
September 2, 2009 at 5:24 PM

hahhaa.. bukti nak menunjukkan betapa alertnye entry ini.. penting nie..penting!

QueenWizza said...
September 3, 2009 at 9:12 AM

hehe nape jauh sgt nk bli dr kuching? x phm. harga kt kching murah sgt ke perfume tu??