I let him go today (Sambil nyanyi lagu If I LET YOU GO by Westlife sebagai lagu tema)

Dah lama juga kamek menyimpan hasrat ini. Berkali-kali kamek mencuba untuk melepaskannya. Disebabkan kasih sayang yang menebal ke atas nya, hasrat itu tertangguh beberapa kali. Dia juga banyak kali membuat muka kasihan yang comel (walaupun dia melangkah sambil mencakar muka kamek, kamek tetap puji dia) apabila melihat makhluk sejenisnya tak kira jantina lalu di hadapan nya. Maka, dengan ini, kamek telah bertekad untuk melepaskan nya di luar sangkar supaya dia boleh melepaskan nafsu yang telah tertahan agak lama (walaupun instinct kamek kuat mengatakan dia gay kerana lebih tertarik kepada kucing jantan). Kamek berharap Furfle-lian semua sama-sama berdoa supaya buah hati pengarang jantung kamek tahu jalan pulang. Aaamiinn!


(Sangat berdebar menunggu petang nanti kerana takut Zerro tidak ada di kawasan perumahan-Nauzubillah!) Zerro, please return to Mama.


Hijau sebagai tema hari ini kerana hijau adalah warna kegemaran Zerro (even though kamek x suka green)


p/s:Terpaksa mula menulis dalam Bahasa Melayu kerana baru sedar my BM getting worse after CUBA meng-apply kerja government.

4 doll(s) whispering:

QueenWizza said...
August 26, 2009 at 1:53 PM

lets pray zerro selamat pulang huhu.
maklumla zerro kan spesis kucing yg kacak. hehe..

klaka reason tu.

cik seLamaH KunDang said...
August 26, 2009 at 2:41 PM

wei..zerro ilang cemana?

Jard The Great said...
August 26, 2009 at 7:21 PM

pandai2 la zerro.. die kan dah besar.. ehehe..

pernah apply gomen?? tak perlu BM sgt pon.. aku interview ari tuh dlm english.. ehehe

AiFA Cho-CHang said...
August 27, 2009 at 9:36 AM

wizza,
hehe. itu lah.. kacak sampai gay.. xpe, dier selamat kembali semalam.

cik selamah,
kalo ilang, aifa cho chang nangis la.. amik cuti sebulan sbb demam rindu.. (nauzubillah)

jard,
itu la jard.. tp balik2 semalam, heh. nnti citer.

x apply lagi pon.. g website spa tue je.. hehe