Betul ke Fasha Sandha dengan Qabil Ambak?

Shioooohhh! Bergaya gila!
www.qabilambak.com/

I met him in person. He's so sweet macam cotton candy! Betul nie, x tipu!

Kitak sure ke? X syubhah? Bukan dengan Purple Lady aka Aifa Cho-Chang ke? Ye, kamek tau gambar kami berdua ni tidak la romantik sangat, tapi at least ada la juga gambar berdua kan? Cuba kitak try google gambar Qabil Ambak, takkan jumpa nye gambar Fasha BERDUA dengan dia. Semua nye bersama kuda kesayangan-PARVINA je… Percaya la dekat kamek. Xkan tipu nye!

Sebenarnya, banyak lagi gambar romantik (lah sangat!) kami berdua, tapi x boleh dipaparkan sebab takut kontroversi di kedua-dua belah pihak melanda di bulan puasa yang mulia ini. (Nanti Fasha makan pil tidur terlebih lagi!)


Kalau kamek kata gambar budak di belakang tu adalah super impose utk mengelakkan fitnah, kitak percaya x?


Gambar romantik ini terpaksa di-watermark-kan sebab takut OH BULAN and OH ARTIS curik. Hahaha. Perasan level tertinggi!
Ke.. sebenarnya, Qabil baru beli seekor kuda dan dinamakan Fasha Sandha? Sebab tu terus timbul isu kahwin nie? Kot la kan.. Mana nak taw~!(sila sebut slang utagha sikit) Kamek pun ada kucing nama Fasha Sandha what! Tapi lari/hilang di subuh hari bulan Februari 2009. Ketika itu, Fasha Sanda versi manusia tengah lari/hilang/melancong di Thailand bersama skandal nya. Ada kaitan kah?

Si Fasha Sandha bermata biru dalam kenangan Zerro

FurFle Note: Sebenarnya berniat nak tulis tazkirah Jumaat sempena bulan Ramadhan Al Mubarak nie, tapi... *heh*

4 doll(s) whispering:

eLy said...
August 28, 2009 at 12:55 PM

heh.. epa ada skandal plak..

cik seLamaH KunDang said...
September 1, 2009 at 1:51 PM

gilas sekendel.nanti liza mrh (buat2 dia pashe sandek)

~{[-Da Lovers-]}~ said...
September 2, 2009 at 4:43 AM

Heh! buat suspen je tajuk.

mari suspend kan Lagi:
betuL ke tarian poco2 haram?

AiFA Cho-CHang said...
September 2, 2009 at 10:01 AM

ely,
well2. kekasih lama.. hehe

cik selamah tembakau,
haaah.. dier tue sume pon nak jeles.. .

k nadh,
huhu.. itu la.. dpt jugak email poco2 haram tue.. try tnye mufti perak. bkn ke bapak sedara?